SOUTĚŽTE s Audiotékou a vyhrajte namluvené knižní předlohy oblíbených filmových děl

SOUTĚŽTE s Audiotékou a vyhrajte namluvené knižní předlohy oblíbených filmových děl
Soutěžte a vyhrajte audioknihu Hra o trůny...
Není to úplně běžné, ale ani zas tak vzácné, sem tam prostě vznikne zdařilé filmové či seriálové dílo, jehož scénář byl inspirován neméně kvalitní knihou. Film či seriál tak přitáhne k autorovi předlohy nové čtenáře. Jste fanoušky seriálu Hra o trůny? Obměkčil vás příběh snímku Hvězdy nám nepřály? Fandili jste Stoletému staříkovi, který vylezl z okna a zmizel? Zajímá vás knižní předloha výše zmiňovaných děl? Nechcete se trápit s písmenky a radši si audioknihu v kvalitním přednesu poslechnete? Máte jedinečnou příležitost vyhrát v naší soutěži jeden ze tří uvedených titulů z nabídky služby Audioteka.cz.
soutezte-s-audiotekou-a-vyhrajte-namluvene-knizni-predlohy-oblibenych-filmovych-del
Co je Audiotéka? Audioteka.cz nabízí audioknihy ke stažení do chytrých mobilních telefonů a počítačů. Je jedinou specializovanou službou svého druhu v České republice. Audiotéka vznikla v říjnu 2011 a od té doby má ve své nabídce přes 2400 titulů mluveného slova. V rámci Audiotéky si uživatel buduje vlastní sbírku audioknih (takzvanou Poličku), ke které může přistupovat jak z mobilního telefonu, tak tabletu nebo počítače. Audiotéka získala na Světě knihy Zvláštní cenu AVA v rámci vyhlášení Audioknihy roku za propagaci a práci ohledně audioknih a audiotrhu vůbec.
Zakoupené audioknihy jsou ve formátu MP3 a uživatel si je může stahovat opakovaně, kolikrát bude chtít. Není tedy nutné myslet na zálohování. Mobilní aplikace i stažení do počítače lze bezplatně vyzkoušet prostřednictvím nabídky kapitol zdarma, které najdete u většiny audioknih.
soutezte-s-audiotekou-a-vyhrajte-namluvene-knizni-predlohy-oblibenych-filmovych-del-1
...čtenou předlohu filmu Hvězdy nám nepřály...
Jaká jsou pravidla soutěže?
Máme pro vás následující úkol - vybrat z žebříčku Oblíbené filmy vaše favority, třeba právě snímky, jejichž audioknihy můžete vyhrát. Promýšlejte, oceňujte hvězdičkami a pokud snad váš oblíbený titul v našem žebříčku nefiguruje, přidejte ho jednoduše sami. Spolu s tím nám do neděle 2. srpna 2015 do 23:59 zašlete na e-mail soutez@kinobox.cz váš nick name. Pokud u nás nejste zaregistrovaní, jednoduše tak učiníte zde.
soutezte-s-audiotekou-a-vyhrajte-namluvene-knizni-predlohy-oblibenych-filmovych-del-2
...nebo vtipnou roadmovie Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel.