Raubíř Ralf 2 bude a svůj hlas mu v originále opět propůjčí John C. Reilly

Raubíř Ralf 2 bude a svůj hlas mu v originále opět propůjčí John C. Reilly
Raubíř Ralf
V pokračování by se měl Ralf podívat do oblasti onlineových her a herních konzolí. Tvůrci by do druhého filmu rádi zapojili i Nintendo a jeho populární hrdiny jako Super Mario, Luigi, Link, Zelda atd., což potvrdil i sám režisér jedničky Rich Moore: „Pro Maria jsme vymysleli dobrou věc, mít ho v druhém díle by bylo skvělé.“ Moore si navíc hraje i s myšlenkou, že by ve snímku využil i Disneyho vlastní hru Tron. Zbytek hereckého obsazení zatím neznáme, ale Ralfovi i tentokrát v originále propůjčí hlas herec John C. Reilly.
Termín natáčení a premiéry zatím stanoven nebyl. Diář studia zatím zaplňují „pouze“ premiéry Zootripolisu: Města zvířat, Moany, Giants a Ledového království 2, přičemž poslední jmenovaný snímek nebude mít premiéru před rokem 2018, takže se nejspíš Ralf do kin dříve nedostane. Tedy pokud se studio nerozhodne jinak a projektům nedá v premiéře jinou důležitost.
Víte že...
v jedničce vystupuje 190 různých postav, některé i ve dvou či třech provedeních? Lehkými počty nám tak vychází, že se v ní objevuje cca třikrát více postav než v jakémkoliv jiném snímku od společnosti Walt Disney.