Koho zavoláte, když se děje něco divného? Krotitelky duchů! A konečně víme, jak se budou jmenovat.

Koho zavoláte, když se děje něco divného? Krotitelky duchů! A konečně víme, jak se budou jmenovat.
Režisér Paul Feig nyní prostřednictvím Twitteru oznámil, jak se postavy budou jmenovat (a abychom v tom neměli nepořádek, máme tu i první oficiální foto celého týmu). Seznamte se (zleva): Patty Tolan (Jones), Abby Yates (McCarthy), Erin Gilbert (Wiig) a Jillian Holtzmann (McKinnon).
Ve filmu dále hrají Andy Garcia jako starosta New Yorku, Michael K. Williams, Matt Walsh a Chris Hemsworth v pravděpodobně nejzábavnější mužské roli - Thor si zahraje "sekretářku" hlavních hrdinek. Podle posledních zpráv by si měl ve filmu střihnout cameo i bývalý krotitel Dan Aykroyd, zatím ale není jasné, zda si zahraje postavu z původní série nebo někoho úplně jiného.
Nová verze Krotitelů duchů se momentálně natáčí v New Yorku. Datum české premiéry je předběžně stanoveno na 28. července 2016.
Víte že...
... námět na Krotitele duchů vyšel z hlavy samotného Aykroyda a původně mělo jít o film zasazený do budoucnosti, v němž by tým krotitelů tvořili zdravotníci a hasiči? Podle režiséra série Ivana Reitmana by film, jaký si Aykroyd tehdy vymyslel, stál již v roce 1984 300 milionů dolarů. Z toho důvodu byl příběh přenesen do finančně přijatelnější současnosti.