KINOBOX.CZ PROJEKCE: Pojďte zdarma do PREMIERE CINEMAS na romanci Věčně mladá

KINOBOX.CZ PROJEKCE: Pojďte zdarma do PREMIERE CINEMAS na romanci Věčně mladá
Věčně mladá
Osud Adeline (Blake Lively), která se během autonehody stane "věčně mladou", zaujme výpravou, příběhem a silným emotivním poselstvím. Adeline během svého života sleduje, jak její dcera stárne. A nemá to jednoduché s láskou. Podlehne na pohled mladá Adeline šarmu mladíka Ellise (Michiel Huisman), nebo najde klid a souznění u jeho otce Williama (Harrison Ford)? Dozvíte se na předpremiéře.
Na tu můžete vyrazit v úterý 28. července do pražského kina PREMIERE CINEMAS v Hostivaři. Projekce se bude konat od 19:00. Místo v sále si rezervujte ZDE. Abyste si účast v kině zajistili, musíte ohodnotit a okomentovat tři filmy v naší databázi. Poté se aktivuje možnost rezervace. Podrobnosti i našich projekcích si můžete přečíst zde.

Trailer k filmu Věčně mladá:

Věčně mladá
PREMIERE CINEMAS PRAHA HOSTIVAŘ nabízí nejmodernější technické vybavení v Praze. Kino je vybaveno revolučním 3D zvukovým systémem DOLBY ATMOS™ (49 reproduktorů umístěných za plátnem, na stropě, bočních stěnách a zadní stěně kinosálu), technologií DOLBY® SURROUND 7.1, což je též jeden z nejmodernějších zvukových formátů současnosti, SONY DIGITAL CINEMA 4K™ neboli nejvyšším rozlišením obrazu v digitálním filmu, nejlépe řešenou 3D technologií SONY DIGITAL CINEMA 3D™ a obrazovou revolucí v podobě vysokorychlostní projekce HFR 3D, která zobrazuje 48 snímků za vteřinu namísto standardních 24 snímků.