Vetřelec 5: Nový concept art potvrzuje návrat desátníka Hickse

Vetřelec 5: Nový concept art potvrzuje návrat desátníka Hickse
Stejně jako všechny předchozí concept arty (viz zde) byl i nový kousek vypuštěn na Instagramu samotného Neilla Blomkampa a vyjma Ripleyové znovu nechybí desátník Hicks, který zemřel na začátku třetího dílu.
vetrelec-5-novy-concept-art-potvrzuje-navrat-desatnika-hickse
Jak se s jeho smrtí hodlá Blomkamp ve Vetřelci 5 vypořádat? To zatím nevíme, určitý prostor pro manévrování ale rozhodně má. Když loď s Ripleyovou, Hicksem a Newt ztroskotala na planetě vězňů, ti podle záznamů určili, kdo se na její palubě nachází. Tvůrci hry Aliens: Colonial Marines, dějově zasazené mezi druhý a třetí díl, smrt obešli následujícím způsobem.
Je nepravděpodobné, že by Blomkamp udržel Hickse naživu stejnou scénou, samotný způsob prohození těl by ale dával smysl. Dále se nabízí klonování, s nímž později přišel čtvrtý díl. Sám představitel Hickse Michael Biehn navíc v rozhovoru potvrdil, že se jeho postava ve Vetřelci 5 skutečně vrátí.
Zatím není jisté, kdy se film začne natáčet. Podle odhadů bychom se ho mohli dočkat v kinech někdy v roce 2017. Doufejme, že brzy přijdou nové a konkrétnější informace. Vyjma concept artů nám zatím režisér nic nedal.