Terminator Genisys láká na technické vychytávky a IMAX projekci (SOUTĚŽ)

Terminator Genisys láká na technické vychytávky a IMAX projekci (SOUTĚŽ)
terminator-genisys-laka-na-technicke-vychytavky-a-imax-projekci-soutez
Oficiální text distributora:     Režisér James Cameron, autor prvních dvou dílů Terminátora a jeden z prvních diváků filmu Terminator Genisys, po promítání prohlásil, že právě viděl snímek, který může být právem považovaný za třetí díl, navazující na jeho dva Terminátory. Cameron to řekl i přesto, že si Terminator: Genisys s původním příběhem pohrává a dost zásadně mění pravidla hry. Budoucnost je temná. Soudný den v devadesátých letech minulého století zlikvidoval polovinu lidstva a ti, kdo přežili, se od té doby snaží marně vzdorovat počítačovému systému Skynet. Nejsilnější hnutí odporu se zformovalo kolem Johna Connora (Jason Clarke), jenž pro Skynet představuje největší hrozbu. Problém má vyřešit Terminátor, stroj na zabíjení s lidskými rysy (Arnold Schwarzenegger), kterého Skynet vyšle do minulosti, aby zabil Connorovu matku Sáru (Emilia Clarke) dřív, než svého syna stihne počít. Jenže i lidští rebelové mají přístupu ke stroji času a za Sárou pošlou vojáka Kylea Reese (Jai Courtney), aby ji pro změnu chránil před Terminátorem. Až do tohoto okamžiku se výše uvedený popis shoduje s dějem prvního dílu. Návratem do roku 1984 však dochází k zásadnímu bodu obratu. Kyle Reese zjišťuje, že Sára není bezbranná a vyděšená servírka, ale pořádná ranařka, kterou žádný Terminátor nemůže vyděsit, zvlášť když jí jeden takový stroj už pár let dělá společníka a ochránce. Jenže tahle zdánlivá výhoda může být k ničemu, protože Skynet má „prsty“ všude a rozhodně chce zabránit tomu, aby tahle nesourodá trojice namalovala lidstvu růžovou budoucnost. 
Tak jaký asi nejnovější Terminator bude? Dozvíte se již zítra ve většině českých kin. Nejsilnější zážitek vás čeká v pražském IMAXu. V naší soutěži můžete vyhrát 5x2 lístky právě do tohoto kina (nebo do celorepublikové sítě Cinema City) a 5 elektronických pásků, které měří biometrické údaje a poslouží vám jako skvělý parťák při sportování.
Jaká jsou pravidla soutěže?
Máme pro vás následující úkol - vybrat z žebříčku Kultovních filmů vaše favority. Promýšlejte, oceňujte hvězdičkami a pokud snad váš oblíbený snímek v našem žebříčku nefiguruje, přidejte ho jednoduše sami. Spolu s tím nám do neděle 12. července 2015 do 23:59 zašlete na e-mail soutez@kinobox.cz váš nick name. Pokud u nás nejste zaregistrovaní, jednoduše tak učiníte zde.
terminator-genisys-laka-na-technicke-vychytavky-a-imax-projekci-soutez-1
Pět z vás vyhraje sportovní pásek měřící biometrické údaje a dva lístky do kina IMAX/Cinema City.