Do českých kin zamíří Benjamin Button v sukni - romantické drama Věčně mladá

Do českých kin zamíří Benjamin Button v sukni - romantické drama Věčně mladá
Věčně mladá
Oficiální text distributora: Ani ne třicetiletá Adaline (Blake Lively) havaruje se svým autem a stane se zázrak – nejen, že nehodu přežije, ale navíc už nikdy nezestárne ani o jediný den a žije dalších 80 let. Věčné mládí se však záhy projeví jako překážka v běžném životě. Adaline bezmocně sleduje, jak její dcera stárne, až je starší než Adaline. Dlouhodobě nemůže prožívat lásku a nakonec zůstává úplně sama. Po letech osamocení se v Adalině životě objevuje Ellis Jones (Michiel Huisman), do kterého se zamiluje. Vše vypadá idylicky, ale jen do okamžiku, než se Adaline setká s otcem svého přítele Williamem (Harrison Ford). William totiž v Adaline pozná dívku, kterou před lety miloval...
Hvězdně obsazený film, který si zamiluje většina divaček, do českých kin uvádí česká distribuční společnost APK Cinema Service. Ta se po necelém roku existence může pochlubit dalším velkým filmem ve svém portfoliu. Tím prvním byl režisérský sestřih kultovního Vetřelce (1979).
Kathy Baker, Harrison Ford, Blake Lively
Harrison Ford poznal v Adaline svou dávnou lásku.
Po velmi zdařilém Podivuhodném případu Benjamina Buttona (2008) se díky snímku Věčně mladá můžete těšit na další cestování časem, vhledy do duší a pocitů zajímavých postav a zřejmě dojde též k nejedné nestandardní situaci, kterou jen tak nezažijete. Hlavní hrdinka totiž randí se synem otce, který ji před lety miloval. Což dotaženo takhle ve fiktivním filmu ad absurdum působí... dost nezvykle.
Ještě pořád byste chtěli žít věčně?
Věčně mladá