Ups, kino v Ohiu omylem pustilo horor Insidious 3 místo pixarovky V hlavě

Ups, kino v Ohiu omylem pustilo horor Insidious 3 místo pixarovky V hlavě
Je zajímavé, že když už se nějaká podobná nešťastná výměna promítačům v kině povede, vždycky jde jako na potvoru o animák vystřídaný filmem, který by děti rozhodně neměly vidět... není za tím náhodou Tyler Durden?
Ale zpátky k věci. Čtyři měsíce zpátky hasili v Denveru incident, kdy bylo místo nového SpongeBoba puštěno dětským tvářím erotických Padesát odstínů šedi. Nyní se podobný kousek povedl v kině v Ohiu, když novou pixarovku V hlavě vystřídal horor Insidious 3: Počátek (záměna je nicméně v tomhle případě o něco pochopitelnější, neboť názvy obou filmů v originále začínají písmeny Insid). Jedna z matek "postižených dětských diváků" neváhala situaci patřičně rozmáznout v lokálních novinách a k incidentu uvedla: "Vrátili nám peníze, ale škoda byla již napáchána... moje děti jsou vyděšené a pořád pokládají otázky". Ok, to není příjemná situace.
ups-kino-v-ohiu-omylem-pustilo-insidious-3-misto-pixarovky-v-hlave
Podle všeho se ale promítání Insidious 3 nedostalo za úvodní titulky. Dětem "stačila" upoutávka, která předcházela a to na Sinister 2 (což rozhodně také není film, který by měly vidět... nebo vůbec vědět o jeho existenci). Promítač si brzy uvědomil svůj omyl, hororům ale předchází žánrově spřízněné trailery, takže již byla škoda napáchána navzdory tomu, že film vlastně ani nezačal.
Je v tom kus ironie, že vyrazíte na animovaný film o formování dětské mysli a Vaše dítě si z něj odnese vzpomínky na hororový žánr. Černý humor v praxi.