Vin Diesel jako Kojak je pořád ve hře. Projekt nabral nového scenáristu.

Vin Diesel jako Kojak je pořád ve hře. Projekt nabral nového scenáristu.
Projekt samotný je pořád při životě, nově se k němu ovšem připojil Philip Gawthorne, aby dal dohromady další nástřel scénáře. Gawthorne má poměrně bohaté zkušenosti s prací pro britské televize a před nedávnem byl pověřen napsáním nové verze klasického kanadského hororu Kostka.
Diesel je stále hlavní tváří projektu, je ale otázkou, kdy bude mít na film čas. Před sebou má Rychle a zběsile, xXx, Riddicka, do toho prý již ve vzduchu krouží i dvojka The Last Witch Hunter. Na druhou stranu by natáčení Kojaka - pokud bude zachován tón původního seriálu - nemělo zabrat Dieselovi tolik času, neboť prim bude hrát vyšetřování a ne zběsilé akční scény... což by vlastně byla u Diesela fajn změna. Nic proti jeho charismatickým skorosupemanům, ale nějaká umírněnější role už dlouho o jeho filmografii nezavadila. A je to škoda, protože Diesel rozhodně hrát umí.
Obrázek článku
Víte že...
... v roce 2005 se slavný detektiv s lízátkem pokusil o velký televizní comeback? V nové seriálové verzi si Kojaka zahrál Ving Rhames, show se však nesetkala s úspěchem a byla po pouhých devíti dílech zrušena.