Dwayne Johnson slyší nářky fanoušků původních Velkých nesnází v malé Číně

Dwayne Johnson slyší nářky fanoušků původních Velkých nesnází v malé Číně
Johnson naštěstí není z těch, který by na podobné výtky neslyšel a tak okamžitě zareagoval: "Strašně rád čtu reakce fanoušků, kteří jsou zapálení. Jsem na tom stejně. Má odpověď je: vím, že do toho projektu nejdu s ničím menším, než s láskou a respektem k původnímu filmu. A proto bych k němu rád přivedl Johna Carpentera". Tomu se říká správný přístup k remaku!
Samozřejmě to ještě neznamená, že se Carpenter skutečně zapojí. Studio nemá právní povinnost slavného tvůrce k projektu přivolat, protože Carpenter film pouze režíroval - nepsal ho, tudíž samotná látka mu nepatří. Johnson ale naštěstí očividně chápe, že film vděčí za svou jedinečnost právě Carpenterovi. A je jenom dobře, že by ho rád do remaku zapojil.
Navíc ho dle všeho nechce točit za každou cenu. "Uvidíme, s čím se nám povede přijít, jestli to budeme cítit jako správnou cestu, od níž se budeme moci odrazit. Pokud film budeme psát a ucítíme, že to jde špatným směrem, poděkujeme studiu za zájem a přijmeme fakt, že ho nenatočíme."
To samozřejmě neznamená, že si studio neprosadí remake s někým jiným. Je ale dobré vědět, že Johnson nehodlá tlačit na pilu. Chce natočit novou verzi proto, že miluje tu starou. A s takovou by měl vznikat každý remake.