Tomáš Vorel obsadil Jakuba Koháka do hlavní role chystané komedie

Tomáš Vorel obsadil Jakuba Koháka do hlavní role chystané komedie
Eva Holubová coby matka filmového Jakuba Koháka.
O čem bude snímek pojednávat? Čtyřicetiletý Luboš Cafourek je svérázný instalatér z vesnice Tuchlovice u Prahy. Je zručný a poctivý, se vším si poradí, žádné práce se nikdy nezalekne. Nemá auto, za zákazníky jezdí na kole, autobusem nebo se nechá vozit. Mobil nepoužívá, telefonáty za něj vyřizuje jeho matka, která mu také vaří, nakupuje, pere, dělá účetnictví a řídí chod celé domácnosti.
Jakub Kohák
Jakub Kohák a jeho první velká filmová role.
Luboš má vždy na všechno nečekanou a vtipnou odpověď, ale praktický a společenský život mu uniká mezi prsty. Za práci si nedokáže říct pořádné peníze, kamarádům opravuje zadarmo a to, co vydělá, hned utratí za jídlo pro toulavé kočky. Nebo prosází. Luboš všechno nepříjemné odsouvá na „později“. Všechny jeho pokusy o kontakt se ženami končí fiaskem.
Tomáš Vorel
Tomáš Vorel zcela vpravo.
„Celý příběh je napsán podle skutečných postav, točíme na skutečných místech. Cítím mrazivý soucit s naším instalatérem Lubošem Cafourkem. Poctivý, šikovný řemeslník, který si nedokáže říci ani o lásku, ani o peníze. Všem všechno opraví, ale svůj život spravovat nedokáže,“ dodává autor scénáře, režisér a kameraman Tomáš Vorel.
Film vzniká v produkci společnosti VorelFilm. Ve snímku kromě Evy Holubové a Jakuba Koháka dále uvidíte Petru Špalkovou, Filipa Blažka, Jana Budaře, Petra Čtvrtníčka, Tomáše Matonohu nebo Báru Polákovou.
Jakub Kohák, Tomáš Vorel, Eva Holubová
Instalatér z Tuchlovic - Tomáš Vorel zcela vlevo
Točit se bude v průběhu června až listopadu z velké části v obci Tuchlovice ve skutečném domě skutečného instalatéra z Tuchlovic, kde už také v květnu proběhly první předtáčky.
S premiérou se počítá v říjnu 2016, snímek do kin uvede distribuční společnost Falcon.