Jason Statham má jasno o budoucnosti Kurýra a Zastav a nepřežiješ

Jason Statham má jasno o budoucnosti Kurýra a Zastav a nepřežiješ
Statham se projevil jako mistr krátkých odpovědí a pokud k tomu přidal jeden ze svých "milých pohledů", nejspíš reportér vždy před další otázkou kousek poodstoupil. První otázka se týkala Kurýra 4, na což Statham odpověděl rázné "Nikdy". Možná to zní nevděčně (role Franka Martina byla pro jeho kariéru bezpochyby klíčová), ale před nedávnem se herec zklamaně vyjádřil o tom, že ho chtěli pro novou trilogii a za tři filmy mu nabídli to samé, co kdysi za jeden díl. A navíc ještě nebyly scénáře, takže by podepisoval naslepo.
V případě Zastav a nepřežiješ 3 nebyl oblíbený ranař o moc upovídanější, rozhodně ale nabídl fanouškům pozitivnější odpověď. "Kdyby to šlo, natočím to". V tomhle případě je pravděpodobnou stopkou nezájem studia. Dvojka příliš nevydělala a režiséři série točí film od filmu větší slátaniny (v roce 2011 se pokusili vzkřísit své kariéry Ghost Riderem 2, což se opravdu nepovedlo).
Přesto nějaké ty návraty Stathama čekají. Příští rok si připomeneme postavu Arthura Bishopa v pokračování Mechanic: Resurrection a pořád jsou ve hře Expendables 4. A je velmi pravděpodobné, že po víkendovém úspěchu, kdy Špión skončil v Americe na prvním místě, nás brzo čeká ohlášení dvojky.
Víte že...
... natáčení scény sexu na veřejnosti v prvním Zastav a nepřežiješ nebylo ohlášené? Podle herečky Amy Smart jsou proto reakce okolí autentické a po skončení "výkonu" herce čekal potlesk téměř dvou set přihlížejících diváků.