Bridge of Spies: Fotky, plakát a první trailer k novince Stevena Spielberga

Bridge of Spies: Fotky, plakát a první trailer k novince Stevena Spielberga
Most špiónů
Hlavním hrdinou příběhu, jenž vychází ze skutečných událostí, je právník James Donovan (Tom Hanks). Ten svého času tajně pracoval pro CIA, přičemž jeho cílem bylo vyjednat propuštění amerického pilota, který měl tu smůlu, že byl sestřelen v nepřátelském sovětském vzdušném prostoru. Název filmu odkazuje ke skutečnému mostu, který spojoval Západní Berlín a Potsdam, na němž si Američané a Sověti často v 60. letech předávali vězně.
Tolik ve zkratce k příběhu a nyní již k atmosférickému traileru.
Most špiónů
A uznejte, je prostě parádní! Nedávno jsem se díval na všechny díly Indiana Jonese a především ve čtyřce jsem ocenil to, jak neskutečně lehce umí Steven Spielberg vykreslit dobovou atmosféru. A přesně to je i případ Bridge of Spies - sálá to z každé vteřiny upoutávky. Hanks je pro podobnou "správňáckou" roli ideální kandidát a v silné herecké sestavě potěší mimo jiné veterán Alan Alda, který kdysi okouzlil celý svět jako šarmantní chirurg Hawkey Pierce v klasickém válečném komediálním seriálu M*A*S*H.
Most špiónů
V galerii článku najdete několik dalších fotek z filmu. Česká premiéra Bridge of Spies (snímek zatím nemá cz název) je stanovena na 22. října 2015.