Rozjeďte to s Melissou McCarthy a filmem Špión (SOUTĚŽ)

Rozjeďte to s Melissou McCarthy a filmem Špión (SOUTĚŽ)
Špión
Nejdřív něco k ději Špióna. "Susan Cooper (Melissa McCarthy) je zaměstnankyní CIA. Má ale klidnou, nenáročnou a chvílemi až nudnou práci. Je totiž analytičkou, která jen málokdy opustí svůj psací stůl s počítačem, u něhož slouží jako oči a uši špičkového agenta Bradleyho Finea (Jude Law). Ti dva dohromady tvoří perfektní tým. Bradley špionážní mise v terénu zvládá, aniž by se mu v pečlivě upraveném účesu zkřivil jediný vlásek. A Susan ve své suterénní kanceláři zase touží po jeho srdci. Jednoho dne se vše změní. Raina Boyanov (Rose Byrne), dcera nedávno zesnulého obchodníka se zbraněmi, totiž dostala neobvyklé dědictví v podobě malé jaderné bomby. A chce ji prodat, klidně i teroristům.
Aby toho nebylo málo, Bradley CIA, a tedy i Susan, nedobrovolně opustí. Další špičkový agent Rick Ford (Jason Statham) je nepoužitelný, protože byla prozrazena jeho totožnost. A tak padne návrh, že jedině ta nejméně nápadná osoba může proniknout do smrtícího světa obchodníků se zbraněmi a zabránit globální katastrofě. Rozhodnutí vyslat Susan do terénu rozpálí Ricka Forda do běla a tak se vydá po stopě jaderné nálože na vlastní triko. Jelikož je typem agenta, který v sobě spojuje Ramba a komisaře Clouseaua, je na maléry zaděláno. Odpovědnost za záchranu mnoha životů tak leží na Susaniných mohutných bedrech."
rozjedte-to-s-melissou-mccarthy-a-filmem-spion-soutez-2
To je ale kočka! Melissa McCarthy a její špiónský převlek neortodoxní důchodkyně, který vejde do historie.
Jason Statham a Jude Law v komediální roli? To se jen tak nevidí. Hvězda Melissy McCarthy také září čím dál výrazněji, navíc se proslýchá, že by za tuhle roli mohla být nominována na Oscara! Přesvědčit se o tom musíte návštěvou vašeho kina. My vám přinášíme soutěž o tematické ceny k filmu Špión - pět z vás se bude těšit z kočičího trika, které nosí Melissa coby součást jednoho ze svých dokonalých převleků, špiónské rtěnky a poukazu na paintball. Takže si pěkně vyzkoušíte, co taková skrytá identita obnáší.
Špión
Tyhle ceny prostě chcete. Co pro jejich získání budete muset udělat?
Stačí hlasovat v našem žebříčku Oblíbených hereček. Vybírejte, oceňujte hvězdičkami a pokud snad vaše favoritka v našem žebříčku nefiguruje, přidejte ji jednoduše sami. Spolu s tím nám do pátku 12. června 2015 do 23:59 zašlete na e-mail soutez@kinobox.cz váš nick name. Pokud u nás nejste zaregistrovaní, jednoduše tak učiníte zde. Mňau!
rozjedte-to-s-melissou-mccarthy-a-filmem-spion-soutez