V Hollywoodu se blíží velký boj studií: James Bond bude brzy na prodej!

V Hollywoodu se blíží velký boj studií: James Bond bude brzy na prodej!
Šéf Sony Pictures Tom Rothman řekl, že očekává zuřivou bitvu. Studio se přirozeně práv nehodlá vzdát lacino, podle Rothmana ale budou mít zájem všichni v oboru, což povede k vysokým částkám. Podle zákulisních hlasů bude největším rivalem současných držitelů práv společnost Warner Bros.. Není se čemu divit. Warnerům skončil Hobit a u trilogie Fantastická zvířata zatím nejde říct, zda dokáže navázat na úspěch Harryho Pottera. Bond by znamenal jisté příjmy do budoucna, i když možná s novým představitelem.
Daniel Craig se nijak netají tím, že nehodlá hrát slavného agenta 007 donekonečna a již nejednou se začalo spekulovat o jeho možném nástupci. Ve hře je vyjma tváří, které "bychom čekali", i herec Idris Elba, jehož angažování by pro sérii znamenalo revoluci - bylo by to poprvé, co by byl Bond černé pleti. Podobná změna zní možná neskutečně, je ale třeba nezapomínat, že například před Craigem byl vždy Bond tmavovlasý.
Bondovka Spectre, kterou stejně jako Skyfall režíruje Sam Mendes (Americká krása, Road to Perdition), dorazí do českých kin 6. 11. 2015.