Kamera, klapka, jedem! Blíží se Filmový workshop Telč. (SOUTĚŽ)

Kamera, klapka, jedem! Blíží se Filmový workshop Telč. (SOUTĚŽ)
Filmový workshop se uskuteční v malebné Telči.
Václav Jiráček
Workshopu se zúčastní herec Václav Jiráček. | Jef Kratochvíl
Původně třídenní akce se z organizačních důvodů bude muset vměstnat do dvou dnů (12.-13. června), takže zažijete ten správný adrenalin, kterému se žádný filmař nevyhne. Během workshopu se detailně seznámíte s výrobou filmu - od námětu až po dokončovací práce. Vyzkoušíte si, jak vybrat správný námět, komponovat správně záběry, jakou techniku použít či co udělat, aby střih filmu správně fungoval. Dozvíte se něco o výběru herců nebo o tom, jak hledat správné lokace. O ty není mimochodem v Telči nouze. No a až se budete z překrásného města vracet domů, budete se moci pochlubit, že za sebou máte realizaci vlastního filmu. Ve kterém si zahrál kupříkladu Václav Jiráček.
Ve spolupráci s organizátory Filmového workshopu Telč jsme si pro vás připravili soutěž o lákavou cenu - jeden šťastlivec získá dvě vstupenky na páteční program workshopu. A protože se začíná opravdu brzy, součástí výhry je i ubytování v Telči (ze čtvrtka 11.6. na pátek 12.6.). Parádní tip na nezapomenutelný prodloužený víkend jako vyšitý.
kamera-klapka-jedem-blizi-se-filmovy-workshop-telc-soutez-2
Před natáčením musí být vše dokonale promyšlené.
Jaká jsou pravidla soutěže?
Máme pro vás následující úkol - vybrat z žebříčku Oblíbených filmů vaše favority. Promýšlejte, oceňujte hvězdičkami a pokud snad váš snímek v našem žebříčku nefiguruje, přidejte ho jednoduše sami. Spolu s tím nám do neděle 7. června 2015 do 23:59 zašlete na e-mail soutez@kinobox.cz váš nick name. Pokud u nás nejste zaregistrovaní, jednoduše tak učiníte zde.
kamera-klapka-jedem-blizi-se-filmovy-workshop-telc-soutez
Filmový workshop se uskuteční v malebné Telči.