Liam Neeson se nebojí zúčtování (SOUTĚŽ)

Liam Neeson se nebojí zúčtování (SOUTĚŽ)
Tři z vás se mohou těšit na DVD s akční peckou 96 hodin: Zúčtování.
Oficiální text distributora filmu:
liam-neeson-se-neboji-zuctovani-soutez
Tři z vás se mohou těšit na DVD s akční peckou 96 hodin: Zúčtování.
Bývalý člen elitních jednotek Bryan Mills (Liam Neeson) se proti své vůli ocitá znovu v akci. Bryanův sen užívat si poklidného života se nenávratně rozplývá. Jeho manželka Lenore je nalezena brutálně zavražděna. Z její smrti je podezřelý právě Bryan. Podaří se mu uniknout zatčení a stává se lovnou zvěří všech policejních jednotek v USA. Po jeho stopě se neúnavně vydává detektiv Frank Dotzler (Forest Whitaker). Svou vytrvalostí donutí Bryana opět použít jeho "zvláštní soubor dovedností." V nemilosrdném souboji musí Bryan dokázat svou nevinu a vypátrat skutečného vraha. V ohrožení se ocitá to jediné, co mu v životě zbylo – dcera Kim.
Režie filmu 96 hodin: Zúčtování se ujal talentovaný Olivier Megaton, který dokázal přenést dynamický a napínavý příběh scénáristického dua Luc Besson a Robert Mark Kamen. V hlavní roli se vrací charismatický Liam Neeson a zdatně mu přitom sekunduje držitel Oscara Forest Whitaker. Roli Kim si zopakovala Maggie Grace, Lenore ztvárnila Famke Janssen, kterou diváci znají ze série X-Men.

Trailer k filmu:

Chcete vyhrát jedno ze tří DVD s filmem 96 hodin: Zúčtování?
Jistě, že chcete. Co pro to budete muset udělat? Vyberte z žebříčku vašeho nejoblíbenějšího herce. Promýšlejte, oceňujte hvězdičkami a pokud snad váš favorit v našem žebříčku nefiguruje, přidejte ho jednoduše sami. Spolu s tím nám do pátku 5. června 2015 do 23:59 zašlete na e-mail soutez@kinobox.cz váš nick name. Pokud u nás nejste zaregistrovaní, jednoduše tak učiníte zde.