Pokud vznikne sólovka Hit-Girl, máme očekávat hodně šílenou jízdu

Pokud vznikne sólovka Hit-Girl, máme očekávat hodně šílenou jízdu
O sólovce Hit-Girl, která si oba díky Kick-Ass ukradla pro sebe, se mluví dlouho. V jednom z nedávných rozhovorů Millar potvrdil, že je film skutečně ve hře, má to ale jeden háček. Podle všeho by byl... poněkud drsnější.
"Máme šílený nápad a i teď, když nad tím přemýšlím, se sám sebe ptám, jestli už to není moc. Protože je to vážně šílené. Přijal by to svět? Vedle toho, co mám na mysli, by vypadal původní Kick-Ass jako Hledá se Nemo."
Má někdo zájem vidět, co má Millar na mysli? Já rozhodně ano! Kick-Ass byla šílená komiksová pecka. Kingsman, ten už se rovnou (v dobrém slova smyslu) vymkl kontrole. Jak daleko se dá ještě zajít, aby již nebylo jisté, zda to svět akceptuje? Myšlenka, že by vedle sólovky Hit-Girl původní Kick-Ass vypadal jako Disneyovka, je každopádně zajímavá. A současně děsivá.
Zatím je vše evidentně ve fázi úvah a pouhých debat. Je také otázkou, jestli by si chtěla roli zopakovat Chloë Grace Moretz. Protože Hit-Girl s novou tváří... za mě nebrat. Ale třeba máte jiný názor. Nechť anketa rozhodne!
Obrázek článku