Suicide Squad: Tým záporáků se odhaluje na první společné fotografii

Suicide Squad: Tým záporáků se odhaluje na první společné fotografii
V prvé řadě je samotná zápletka postavena na padouších. Nejobávanější záporáci z DC unives pomáhají vládě jako Jednotka sebevrahů (či Task Force X) řešit nejrůznější nesplnitelné úkoly výměnou za snížení trestu. Tým maká pro americkou vládu a v DC si jeho existencí šikovně vyřešili to, proč je většina padouchů stále na svobodě - hrdinové jim nejdou po krku, dokud jsou členy Task Force X a nedělají neplechu. Což přirozeně vždy čas od času poruší, ale pak jsou zase žádáni vládou pro své "jedinečné schopnosti".
Režisér David Ayer (expert na špinavé ulice, policejní tématiku a eRkovou zábavu) popisuje Jednotku sebevrahů jako komiksovou verzi Tuctu špinavců, což dává naději na pořádné akční a nekompromisní výsledek. Zatím není jisté, jakého ratingu se záporáci dočkají, ale je velmi nepravděpodobné, že by snímek dostal eRko. V dnešní době by to byl u velkorozpočtového komiksového filmu prakticky hotový zázrak (kde jsou ty časy, kdy se Blade vrhal do naprosto nekompromisní krvavé akce).
Vyjma úvodní fotografie, na níž tým rozhodně vypadá stylově nám režisér na svém Twitteru odhalil detailní pohled na postavu Deadshota. Fanoušci se obávali, že angažování Willa Smithe do role povede k eliminaci jeho masky, která je pro komiks typická, jak ale ukazuje foto, báli se zbytečně.
suicide-squad-tym-zaporaku-se-odhaluje-na-prvni-spolecne-fotografii
Nejvíce z týmové fotky zaujme pravděpodobně Margot Robbie jako Jokerova milenka Harley Quinn, neboť je to poprvé, co se populární maniačka podívá na filmové plátno (a své nepochybně dělá i to, že jí hraje Robbie, která je prostě hrozně hot). Mezi další známější herce patří Adewale Akinnuoye-Agbaje (Killer Croc, "to" druhé zprava), Joel Kinnaman (Rick Flag, opírá se o něj Harley) či Jai Courtney (Boomerang, druhý zleva). Trochu nečekaně absentuje Joker, jeho podobu nicméně filmaři odhalili již minulý týden a vyvolala rozporuplné reakce. Pokud Vám unikla, najdete ji v galerii článku.
Jednotka sebevrahů vstoupí do českých kin 4. srpna 2016.