Premiere Cinemas zvou na maraton s filmovými Avengers

Premiere Cinemas zvou na maraton s filmovými Avengers
Avengers: Age of Ultron
V sázce je opět osud celé planety. A kdo jiný by měl Zemi zachránit než členové speciálního programu na udržení celosvětového míru? Je pravda, že osazenstvo programu je mírně netradiční – notorický spáč Kapitán Amerika, miliardář s nadupaným oblekem Tony Stark jako Iron Man, polobůh s kladivem Thor, zelené alter-ego Hulk či na první pohled mírná dvojice Black Widow a Hawkeye. Jak se ale říká – v rozmanitosti je síla a právě tu budou v dalším filmovém pokračování Avengers potřebovat. Proti nim a blahobytu celé Země totiž stojí zlovolný Ultron (James Spader), jehož cílem je vyhubení celé lidské rasy.
Scarlett Johansson
Black Widow
Jako jediná multikina v České republice Premiere Cinemas Praha Hostivař a Olomouc uvedou nejnovější díl Avengers: Age of Ultron v revolučním prostorovém zvuku DOLBY ATMOS, zvukovém ekvivalentu 3D filmu. Uslyšíte tedy naprosto přesně kudy letí Iron Man, jak skutečně řve Hulk a všechny postavy vám budou blíž než kdykoliv předtím. Atmosféra prostředí vás obklopí a vy budete mít možnost opravdu "slyšet" celý obraz.
Pro Avengers maratonce jsou přichystány energetické nápoje na posilnění a tombola o superhrdinské dárky. Informace o předprodeji vstupenek a další podrobnosti najdete zde.
Avengers: Age of Ultron: trailer | Marvel Studios