Rychle a zběsile 8 má datum premiéry

Rychle a zběsile 8 má datum premiéry
Informace přilétla z CinemaConu, kde Diesel řekl, že Rychle a zběsile 8 dorazí do kin 14. dubna 2017, tedy dva roky po premiéře sedmého dílu.
Nic dalšího bohužel neuvedl, proto připomeneme pár střípků z minulých týdnů. Z dřívějška víme, že se osmička bude odehrávat v New Yorku a významnou roli v příběhu sehraje pan Nikdo Kurta Russella. Rýsuje se i možnost návratu Monicy Fuentes v podání Evy Mendes a Seana Boswella, jehož si zahrál Lucas Black. Monica byla hlavní hrdinkou Rychle a zběsile 2 a mihla se v potitulkové scéně pátého dílu, Black vedl trojku odehrávající se v Tokiu, na chviličku zaskočil do sedmičky a má prý smlouvu na další dva díly.
Spekuluje se i o zapojení Codyho Walkera, který zaskočil za zesnulého bratra Paula při dotáčkách sedmého dílu. Cody si prý se štábem ohromně sedl a není proto vyloučené, že do série nastoupí sám za sebe, aby v ní nadále držel jméno Walker. Kdo snímek natočí je zatím nejisté. Justin Lin (režíroval díly tři až šest) má aktuálně plné ruce práce se Star Trekem 3 a James Wan, který natočil veleúspěšnou sedmičku, připravuje V zajetí démonů 2. Oba proto nebudou mít s největší pravděpodobností na Rychle a zběsile 8 čas.