Machete se skutečně podívá do vesmíru! Bude u toho Leonardo DiCaprio?

Machete se skutečně podívá do vesmíru! Bude u toho Leonardo DiCaprio?
Machete Kills Again... In Space! | Troublemaker Studios
Výsledek si vedl v kinech překvapivě slušně (stál 10 milionů, vydělal 4x tolik), díky čemuž mohlo o tři roky později vzniknout pokračování Machete zabíjí. Rodriguez angažoval ještě větší počet hvězd (kam se hrabe Sin City), tržby ale tentokrát nijak zázračné nebyly. On je ostatně i sám film o dost slabší než jednička, neboť už se ani nesnaží mít nějaký příběh a jde víceméně o sled scének se známými hvězdami, z nichž některé "si to dají" lépe a jiné hůře.
Pořád je ale Machete zabíjí kus sympatické hovadiny, jíž nelze upřít desítky hravých nápadů a výborných vtipů. A i když byly tržby dvojky opravdu mizerné (celosvětově vydělala směšných 15 milionů), trojka se chystá. Potvrdil to sám tento týden Danny Trejo následujícími slovy: "Robert Rodriguez na tom dělá. Až to vyjde ven, bude to neuvěřitelně šílené."
Tentokrát to každopádně nebude mít Rodriguez vůbec jednoduché, pokud jde o realizaci. I ke trojce totiž natočil fiktivní trailer a nejde o nic skromného - hlavní hrdina je v něm vyslán do vesmíru, celé to ve velkém paroduje Star Wars a mimo jiné by měli ve filmu hrát Leonardo DiCaprio a Justin Bieber.
Však se podívejte sami...
Když vše dobře dopadne, mohl by se Machete vrátit do kin už v roce 2020.
Víte že...
... než dostal Machete vlastní sérii, hostoval ve všech dílech Spy Kids? Rodriguez později o zrodu postavy řekl "Když jsem poznal Dannyho, řekl jsem si 'Tenhle chlápek by měl být mexický Jean-Claude Van Damme nebo Charles Bronson, točit film každý rok a jmenovat se Machete'".
Steven Seagal, Danny Trejo
Danny Trejo, Tom Savini
Obrázek galerie #3