Jakou přístupností se v kinech pochlubí hláškující antihrdina Deadpool?

Jakou přístupností se v kinech pochlubí hláškující antihrdina Deadpool?
Hlavní představitel Ryan Reynolds si podle všeho svých a Deadpoolových fanoušků velmi váží, jelikož všechny od začátku příprav celovečerní sólovky ujišťoval, že se se studiem 20th Century Fox snaží dohodnout na drsnějším ratingu. Na "oplátku" prý dalo studio filmařům nižší rozpočet, než je u komiksových filmů běžné. To však v tomhle případě vůbec nevadí, alespoň mají tvůrci větší volnost a s postavou si prakticky mohou dělat, co se jim zlíbí.
Ve středu bylo, jak jistě víte, 1. dubna neboli Apríl. Reynolds si neodpustil menší žertík a prostřednictvím svého twitterového účtu oznámil, že jsou jednání definitivně u konce a rating filmu bude bohužel PG-13, tedy mládeži přístupno. Plamínky naděje pohasly a fanoušci zažívali paniku. Nakonec se všem ulevilo, jelikož herec téhož dne k večeru vyvěsil na zeď video, kterým potvrdil, že si jen dělal legraci a žádné podívaná pro děti nás nečeká.
Ano, vážení, čtete dobře, Deadpool skutečně bude tvrdé eRko. Půjde tedy o dospěláckou podívanou, která se přímo zaměří na fanoušky komiksů a drsnějších filmů jako Kick-Ass či letošní Kingsman: Tajná služba a náš antihrdina tak nebude muset krotit svá prořízlá ústa. A to je jen dobře.
Pro ty z Vás, kteří hlavní postavu moc neznají: Wide Wilson sloužil u zvláštních jednotek, stal se žoldákem a nakonec byl vystaven krutým experimentům, které zesílily jeho schopnost regenerace a vysloužily mu přezdívku Deadpool. Vyzbrojený novými schopnostmi a temným, pokřiveným smyslem pro humor, se Deadpool vydává na lov muže, který zničil jeho život.
Snímek dorazí do českých kin 11. února 2016. Režíruje Tim Miller a scénář mají na svědomí Rob Liefeld, Fabian Nicieza, Rhett Reese a Paul Wernick.
V galerii článku se můžete podívat na první fotky z placu, na nichž uvidíte Wadea Wilsona (Ryan Reynolds), jeho lásku Vanessu Carlysle (Morena Baccarin), záporáka Ajaxe (Ed Skrein) a Angelu Dunst (Gina Carano).
UPDATE: Do galerie článku jsme přidali další dvě fotografie z natáčení scény, na jejíž amatérský videozáznam se můžete podívat níže.