David Duchovny prozradil, na jaké další postavy se můžeme v nových Aktech X těšit

David Duchovny prozradil, na jaké další postavy se můžeme v nových Aktech X těšit
Před pár dny stanice FOX konečně oficiálně oznámila, že se seriál Akta X po dlouhé pauze vrátí na televizní obrazovky a to v podobě šestidílné minisérie. V hlavních rolích nebudou chybět David Duchovny a Gillian Anderson jako agenti FBI Fox Mulder a Dana Scullyová, přičemž novou sérii pohlídá, stejně jako celý původní seriál a oba celovečerní filmy, jeho tvůrce Chris Carter.
david-duchovny-prozradil-na-jake-dalsi-postavy-se-muzeme-v-novych-aktech-x-tesit-2
Letterman se Duchovnyho v rozhovoru zeptal, kteří herci z původního obsazení budou v nové sérii. Odpověď byla následující: „Vracím se já a Gillian. Vrátí se i Mitch Pileggi a muž s cigaretou – pokud to někomu něco říká – se také vrátí.“ Pilegii se v seriálu proslavil jako zástupce ředitele FBI Walter Skinner. Muž s cigaretou, jehož si zahrál William B. Davis, byl jeden z nejdůležitějších záporáků celé show (hrdinům dýchal na krk od začátku).
david-duchovny-prozradil-na-jake-dalsi-postavy-se-muzeme-v-novych-aktech-x-tesit
Duchovny svým „něco říká“ chtěl nejspíše jen fanoušky podráždit, protože zrovna tuhle postavu každý milovník seriálu moc dobře zná. Podle zatím nepotvrzených zpráv by si své role měli zopakovat i Annabeth Gish a Robert Patrick. Ti v osmé sérii převzali seriál jako agenti Reyesová a Doggett.
david-duchovny-prozradil-na-jake-dalsi-postavy-se-muzeme-v-novych-aktech-x-tesit-1
Nová Akta X se začnou natáčet již v létě ve Vancouveru. Podle Cartera se můžeme těšit jak na jednotlivé případy, tak i větší propojující dějovou linii.