Bruce Campbell by rád natočil hororové Expendables

Bruce  Campbell by rád natočil hororové Expendables
A není to jen žití ze zašlé slávy. Campbell (jak dokázal svým výkonem v seriálu Status: Nežádoucí) si svůj kultovní status zaslouží a je právoplatnou legendou hororových béček. V branži už je dost dlouho na to, aby měl určité slovo a mohl sebešílenější nápad dohnat do produkce. V rozhovoru pro Movieweb proto prozradil, že by rád (po vzoru Expendables) vzal ty největší legendy hororového žánru a natočil s nimi ultimátní týmovku.
Není se čemu divit, že Campbellovi ten nápad vrtá hlavou. Již x let potkává na conech představitele hororových parťáků a jak ukázala řežba Ronnyho Yua z roku 2003 Freddy vs. Jason, spojení hororových postav může vést (v případě správného uchopení) k opravdu zábavnému výsledku. A rozhodně není špatná představa, kdyby se v jednom filmu sešli Jason Voorhees, Freddy Krueger, Michael Myers, Candyman, Leatherface a Chucky.
V praxi si sice neumím představit, jak by se něco takového dějově vysvětlilo, Campbell má ale s vymýšlením podobných konin docela bohaté zkušenosti, tak třeba nás mile překvapí. Minimálně za zkoušku to určitě stojí.
Obrázek článku