Nejkrásnější české a slovenské herečky podle diváků

Nejkrásnější české a slovenské herečky podle diváků
10. LINDA RYBOVÁ
10-nejkrasnejsich-ceskych-a-slovenskych-herecek-soucasnosti-7
Éterickou krásku, která začínala s baletem, proslavila role ve filmovém přepisu Kytice (2000); v povídce Vodník ji pod vodu stáhl Dan Bárta. Linda se pravidelně objevuje v tuzemských televizních seriálech a filmech. V posledních letech propadla vůni a účinku bylinek, o nichž má televizní pořad.
9. KRISTINA SVARINSKÁ
10-nejkrasnejsich-ceskych-a-slovenskych-herecek-soucasnosti-6
Slovenská filmová a televizní herečka se před kameru poprvé postavila již v jedenácti letech. Proslavila se rolí Niky v úspěšném seriálu Panelák.
8. ZUZANA NORISOVÁ
10-nejkrasnejsich-ceskych-a-slovenskych-herecek-soucasnosti
Slovenská herečka se proslavila již před 16 lety v muzikálu Rebelové (2001). Davida Krause budila ze spaní, takže jí věnoval písničku. "Rebelka" se činí i v současnosti, rozhodně tedy netrpí zašlou slávou a nedostatkem pozornosti.
7. ANDREA KERESTEŠOVÁ
10-nejkrasnejsich-ceskych-a-slovenskych-herecek-soucasnosti-2
V době boomu českých teenagerovských komedií se Andrea svezla na vlně úspěšných Rafťáků. Od té doby nejednou dokázala, že je nejen krásnou tváří se záviděníhodným dekoltem, ale k tomu i velmi talentovaná herečka. Poslední film ve kterém hraje a na který se čeká je Tajemství a smysl života.
6. BARBORA SEIDLOVÁ
Barbora Seidlová
Zemský ráj to napohled
Bára původně začínala jako seriálová herečka, to jí ale naštěstí brzy omrzelo. Díky tomu můžeme její úsměv pravidelně obdivovat na filmovém plátně. S Andreou Kerestešovou se skvěle doplňují - Andrea hrála v Rafťácích, Bára pro změnu ve Snowboarďácích. Společně se objeví v Tajemství a smyslu života.  Posledním filmem ve kterém hraje, je podobně jako u Andrei Kerstéšové, Tajemství a smysl života.
5. LUCIE VONDRÁČKOVÁ
10-nejkrasnejsich-ceskych-a-slovenskych-herecek-soucasnosti-5
Lucka je naším miláčkem už od dob Marmelády a zraje jako víno! Léta ani mateřské povinnosti nic nezměnili na tom, že je pořád oním roztomilým diblíkem, jehož v polovině devadesátých let miloval každý malý kluk. The Perfect Kiss je její zatím poslední film. O co jde? Kanadská komedie.
4. EVA JOSEFÍKOVÁ
Kosmo
Kosmo | Česká televize
Rozhodně nejvíc sexy kosmonautka v našich končinách (díky seriálu Kosmo). Zahrála si s Jirkou Mádlem ve sci-fi komedii Probudím se včera (2012) a její hvězda od té doby jen stoupá. Eva vystupuje v televizních dobovkách, krimi seriálech nebo pohádkách. Herečka, jak se patří.
3. TATIANA PAUHOFOVÁ
10-nejkrasnejsich-ceskych-a-slovenskych-herecek-soucasnosti-4
Další kráska ze Slovenska. Táňa okouzlila české diváky pohádkou Čert ví proč a drámou Kousek nebe. Od té doby si na nedostatek rolí v našich končinách stěžovat nemůže. Excelovala v Hořícím keři. Ztvárnila Lídu Baarovou.
2. TEREZA VOŘÍŠKOVÁ
10-nejkrasnejsich-ceskych-a-slovenskych-herecek-soucasnosti-9
Terezka má charisma Hollywoodských hvězd a na jedinečnosti jí přidává unikátní chraplák. Ostatně, její světové krásy si všimli i v zahraničí, kde už si pár zajímavých rolí vyzkoušela. Naštěstí nezapomíná ani na českou tvorbu. Naposledy už maminka ve filmu Po strništi bos
1. VICA KEREKÉS
10-nejkrasnejsich-ceskych-a-slovenskych-herecek-soucasnosti-1
Slovenská kráska s maďarskými kořeny ohromí každého na první pohled. Má v sobě něco z obyčejného "holky od vedle" a přitom tolik svůdnosti, až hrozí kardiakům zástava. A k tomu ty pihy! Člověk by je nejraději spočítal. Prostě hotová Magdaléna z  Anděla Páně 2
Nesouhlasíte s výběrem? Pak hlasujte v žebříčku o Nejkrásnější české a slovenské herečkykde Vy sami (tedy uživatelé) rozhodujete o pořadí. Jednoduše klikněte po přihlášení na text "přidat mezi mé žebříčky" a pak na hvězdičky, které herečky se vám libí. Libovolný počet.
Pokud v žebříčku žádná Vaše favoritka není, stačí si žebříček přidat do profilu a poté budete mít u všech hereček v databázi ikonku Nejkrásnější herečky [přidat]. Přidáním herečky do svého žebříčku ji zařadíte i do všeobecného žebříčku uvedeného výše, kde se počítá průměr z hlasů všech uživatelů.
HLASUJTE pro nové pořadí: ZDEMusíte být přihlášeni přes facebook nebo kinobox.cz a následně si žebříček aktivujete: [přidat mezi mé žebříčky].