Alan Rickman aka profesor Snape vás zve na Febiofest a přináší SOUTĚŽ o lístky

Alan Rickman aka profesor Snape vás zve na Febiofest a přináší SOUTĚŽ o lístky
| BontonFilm
Mezi dlouholetými fanoušky Febiofestu se traduje, že tento filmový svátek předznamenává příchod jara. Důvodů k radosti je tedy hned několik - osm dnů nabitých těmi nejzajímavějšími filmy, prostory moderních kinosálů, slavní hosté a podnětné diskuse.
Alan Rickman
Alan Rickman jako Ludvík XIV. Svůj film osobně představí na letošním Febiofestu. | BontonFilm
Chcete být ve vybrané společnosti a projít se po slavnostním koberci v rámci zahajovacího večera? Pro kouzelníka Alana Rickmana, který ve čtvrtek 19. března převezme festivalovou sošku Kristiána, to není sebemenší problém. A když budete mít štěstí, podíváte se na jeho druhý režijní film Králova zahradnice mezi prvními v České republice. V hlavní roli historické romance z doby Ludvíka XIV. se po boku Alana Rickmana (král Ludvík) představí oscarová herečka Kate Winslet.
Jak praví text distributora: "Královský dvůr za doby Ludvíka XIV. byl nabitý vášněmi, lascivností a nebezpečím. To se často ukrývalo pod sešněrovanými korzety, napudrovanými parukami a bohatými krinolínami dvorních dam, jež za svými vějíři uměly zamaskovat nejednu špinavost." A pak že se časy mění.
Kate Winslet
Kate Winslet | BontonFilm
Co je ve hře?
2 vstupenky na zahájení Febiofestu s filmem Králova zahradnice
(čtvrtek 19. března v pražském kině CineStar Anděl)
2 vstupenky na Královu zahradnici (20. března od 18:30, CineStar Anděl)
2 vstupenky na Královu zahradnici (21. března od 16:00, CineStar Anděl)
Králova zahradnice
Jaká jsou pravidla soutěže?
Do neděle 15. března 2015 do 23:59 ohodnoťte a okomentujte (minimálně 250 znaky) na portálu Kinobox.cz alespoň tři filmy z databáze a na e-mail soutez@kinobox.cz nám zašlete váš nick name. Pokud u nás ještě nejste zaregistrovaní, jednoduše tak učiníte zde. Nezapomeňte uvést, jaký termín filmové projekce upřednostňujete.