Místo Kruhu 3 nás čeká prequel vyprávějící osud Samary

Místo Kruhu 3 nás čeká prequel vyprávějící osud Samary
Podle serveru Blooding Disgusting bude děj Rings zasazen před události amerického remaku z roku 2002 a jak se již dříve spekulovalo, nabídne 3D formát. Podle všeho by se měl prequel odehrávat ještě dříve, než se vůbec zabijácká kazeta zrodila. V podstatě bychom měli být svědky toho, čím vším si Samara prošla a co z obyčejné holčičky udělalo vraždícího démona.
Původní snímek režiséra Gora Verbinskiho, v němž novinářka v podání Naomi Watts hledala pravdu o tajemné videokazetě (a lidé kolem ní postupně umírali), byl obrovský hit. Současně šlo o jeden z těch vzácných remaků, který nejenže nezostudil předlohu, ale v ledasčem jí dokázal i překonat.
misto-kruhu-3-nas-ceka-prequel-vypravejici-osud-samary
Původně studio počítalo s regulérní trojkou, ale špatné tržby druhého dílu (o tragických ohlasech nemluvě) plány pohřbily. Prequel není úplně špatná volba, neboť tvůrcům alespoň umožní vyprávět "něco trochu jiného", než co jsme viděli v předchozích dvou filmech. Režisér F. Javier Gutierrez bude na scénáři filmu pracovat s Akivou Goldsmanem, což je vždy tak trochu divoká karta. Goldsman má sice na kontě Oscara za scénář k Čisté duši, je ale také podepsán pod "peckami" typu Batman a Robin či Ztraceni ve vesmíru.
Snímek měl podle původních plánů studia dorazit do kin ještě letos. Pokud filmaři hodně nezakvaltují, s největší pravděpodobností se to nestihne.
Víte že...
... jméno Samara odkazuje na příběh "Appointment in Samarra", který vypráví o muži, jenž potká Smrt na tržišti a uprchne do města Samarra?