Seznamte se: Focus - podvodníci Will Smith a Margot Robbie vás příjemně oberou o čas

Seznamte se: Focus - podvodníci Will Smith a Margot Robbie vás příjemně oberou o čas
Nicky (Smith) je ztělesněním šarmu a pohody, je to dokonale nenápadný, rozvážný a klidný podvodník s miliónovým úsměvem. Jen se k němu nesmíte otočit zády. Ani na vteřinu se od něj nesmíte nechat rozptýlit. Jess (Robbie) je nádherná mladá žena s koketními pramínky blond vlasů a půvabným vlněním boků oděných v krátké sukýnce, která se chce zapojit do rozjetého podfuku. Má k tomu veškeré předpoklady, ale je nezkušená. Potřebuje jen někoho, kdo by jí ukázal ty správné triky. Nickyho mistrovské podfuky nás přenesou ze zasněženého New Yorku do slunného New Orleansu a jednoho z nejkrásnějších měst Jižní Ameriky, Buenos Aires. Dejte dohromady vrcholný fotbalový zápas a nadmíru konkurenční svět automobilových závodů a dostanete vzorec na akcí nabité dobrodružství a romantiku.

Trailer:

Focus: trailer | Warner Bros.
Na začátku příběhu si partnerská dvojice scénáristů a režisérů Glenn Ficarra a John Requa položili otázku "Je vůbec možné, aby se dva lidé zamilovali ve světě, kde je důvěra pouhým platidlem a kde láska důvěru vyžaduje?“ „Celý příběh se odvíjel od vztahu obou hlavních postav.“, říká Ficarra. „Dva lidé, kteří spolupracují, se do sebe zamilují. Většinou to znamená, že člověk poleví na ostražitosti, ale pro naše hrdiny je to naprostý protiklad toho, kým jsou.
Sám Will Smith označil scénář za brilantní kombinaci komedie, dramatu, psychologie a intrik. Máme se proto na co těšit. Naše Kinobox projekce v PREMIERE CINEMAS v Hostivaři je sice již beznadějně obsazená, od čtvrtka nicméně v Hostivaři film mají zařazený do normálního programu. V PREMIERE CINEMAS v Hostivaři vám navíc jako jediní v celé Praze nabízí speciální 3D zvukový systém DOLBY ATMOS (49 reproduktorů umístěných za plátnem, na stropě, bočních stěnách a na zadní stěně kinosálu). Víkendová návštěva něčeho akčnějšího se v Hostivaři proto určitě vyplatí.
Margot Robbie, Will Smith
Scénář mě zaujal hned napoprvé.“, vzpomíná k Focusu Robbie. „Byl vtipný a dramatický, obsahoval dojemné scény, ale také poutavou důmyslnou zápletku. Byl nabitý dějem - jak na povrchu, tak v psychologické rovině. Hned jsem si pomyslela, jak skvělý nápad je láska mezi dvěma zloději ve světě, kde není pro lásku místo a kde důvěra je jen nástrojem pro manipulaci s lidmi, které chtějí okrást.“ To už zní jako dost dobrý důvod k návštěvě kina.