Režisér Zack Snyder zveřejnil oficiální fotku filmového Aquamana!

Režisér Zack Snyder zveřejnil oficiální fotku filmového Aquamana!
Filmový Aquaman
Nejprve jsme se dočkali oficiální fotky Supermana (Henry Cavill), poté následoval Batman (Ben Affleck) s jeho Batmobilem a v červenci minulého roku jsme byli potěšeni i prvním pohledem na sexy Wonder Woman (Gal Gadot). Nyní Snyder přidal na svůj účet oficiální foto nové postavy, která si ve filmu střihne cameo roli – Aquamana (Jason Momoa). Pod ní přidal komentář: "Existuje jen jeden opravdový král." Tím jistě odkazuje na skutečnost, že je Aquaman král podmořského státu Atlantis. Častokrát musí řešit vážná rozhodnutí, jak udržet mír v zemi, což jde ruku v ruce s jeho nenávistí vůči lidem, kteří svým přístupem znečišťují oceány a dělají i další pohromy. Jako pravý superhrdina se nebojí zakročit i na souši a vypomoci bezbranným.
reziser-zack-snyder-zverejnil-oficialni-fotku-filmoveho-aquamana
Filmový Aquaman
Momoův Aquaman se fyzickým vzhledem zcela liší od původní komiksové předlohy. Na fotce můžeme vidět jeho sportovní vypracované tělo potetované různými znaky, která vypadají jako chybějící část zbroje. Avšak nejvíce zaujme jeho trojzubec, z něhož nám jistě bude v akčních scénách běhat mráz po zádech. To ale není vše. Foto obsahuje i velmi zajímavý, a poněkud záhadný titulek - Sjednocení Sedmi. To by mohlo označovat sedm moří, jimž Aquaman vládne. Nebo jde pouze o odkaz na členy Justice League: Batman, Superman, Wonder Woman, Flash, Green Lantern, Cyborg a Aquaman.
reziser-zack-snyder-zverejnil-oficialni-fotku-filmoveho-aquamana-1
Aquaman v komiksu
V nejbližší době bychom se mohli dočkat oficiálního vyjádření ze strany hlavounů studia Warner Bros. nebo režiséra Zacka Snydera ohledně synopse filmu a podrobnostech o postavách, které se ve snímku objeví (o prostoru, jaký se jim dostane apod.). Studio mlčí i o datu zveřejnění první upoutávky. Tu jsme měli vidět již při americké premiéře sci-fi Jupiter vychází.
Batman v Superman by měl do českých kin vstoupit 24. března 2016.
P.S. Podle nejmenovaného zdroje bychom se první upoutávky měli dočkat v březnu (rok před premiérou) nebo při americké premiéře snímku Šílený Max: Zběsilá cesta (15. května). Studio si prý zatím vybírá mezi dvěma teaser trailery. První obsahuje Affleckův voiceover a ten druhý Cavillův.