Inferno: Pokračování Šifry mistra Leonarda odhaluje obsazení!

Inferno: Pokračování Šifry mistra Leonarda odhaluje obsazení!
Příběh Inferna je následující: Harvardský symbolog Robert Langdon se tentokrát ocitá v samotném srdci Itálie, aby pomohl vyřešit záhadu, jež je pozoruhodně propojena s jedním z největších literárních děl všech dob - Dantovým Peklem. Při svém tajuplném poslání se Langdon musí střetnout s neznámým, hrůzu nahánějícím protivníkem; proplétá se přitom nejen labyrintem florentských, benátských či istanbulských uliček, tajnými chodbami, skrytými komnatami, ale také labyrintem narážek a kódů. Jediná vodítka mu v jeho pátrání nabízí Dantova temná epická báseň - a čas přitom neúprosně pádí. Až uplyne, má dojít ke katastrofě, která změní celý svět...
Mezi potvrzenými obsazenými přirozeně nemůže chybět Tom Hanks.
inferno-pokracovani-sifry-mistra-leonarda-odhaluje-obsazeni
Dále se můžeme těšit na Felicity Jones jako dr. Siennu Brooksovou, Irrfana Khana v roli Harryho Simse, Omara Sye jako Christopha Brudera a Sidse Babett Knudsen, která si zahraje doktorku Elizabeth Sinskeyovou.
inferno-pokracovani-sifry-mistra-leonarda-odhaluje-obsazeni-1
inferno-pokracovani-sifry-mistra-leonarda-odhaluje-obsazeni-2
inferno-pokracovani-sifry-mistra-leonarda-odhaluje-obsazeni-3
inferno-pokracovani-sifry-mistra-leonarda-odhaluje-obsazeni-4
Šifra mistra Leonarda to před devíti lety slušně od kritiků schytala, zvědavost ovšem udělala své a film jen v kinech vydělal ohromných 758 milionů dolarů. Andělé a démoni na sebe nechali čekat tři roky a už to neměli tak jednoduché. Zklamání ze Šifry se projevilo naplno a snímek vydělal o tři sta milionů méně. Česká premiéra Inferna je stanovena na 13. října 2016.
Víte že...
... Šifra v roce 2006 nepříliš šťastně debutovala v Cannes? Kritici snímek vypískali, označili jej za nabubřelý blábol a tvůrcům (včetně režiséra Howarda) doporučili, ať hledání grálu raději přenechají Monty Pythonům.