Sigourney Weaver a Neill Blomkamp by rádi natočili dalšího Vetřelce

Sigourney Weaver a Neill Blomkamp by rádi natočili dalšího Vetřelce
Ukázka concept artů Neilla Blomkampa
A u toho to neskončilo. Následně Blomkamp odhalil, že jako správný nadšenec dělal v minulém roce ve svém volném čase na neoficiálním (tedy studiem neposvěceném) projektu jménem Alien Xeno. Podělil se i několik svých opravdu úžasně vypadajících concept artů, které najdete ZDE.
sigourney-weaver-a-neill-blomkamp-by-radi-natocili-dalsiho-vetrelce
Ukázka concept artů Neilla Blomkampa
Ale zpátky k věci. Blomkampovým posledním filmem je sci-fi Chappie, na němž shodou okolností spolupracoval s představitelkou Ellen Ripleyové Sigourney Weaver. A téma Vetřelec na sebe nenechalo dlouho čekat: "Začali jsme o tom mluvit na place Chappieho první den. Neill mi vyprávěl, jak na Vetřelci vyrostl. Myslím, že to sledoval tak často, že tím musel kazety zničit. Byla jsem každopádně překvapená, poslal mi několik nákresů minulé léto, nápadů atd.. Uvidíme, co se stane dál. Neumím si každopádně představit nikoho lepšího pro tuhle práci," řekla k Blomkampově nadšení Weaver.
A sám Blomkamp, ač před nedávnem projekt Alien Xeno uzavřel a přestal se mu věnovat, to ještě s Vetřelcem úplně nevzdal: "Pořád je slušná šance, že se to nakonec podaří a já nějakého Vetřelce natočím." Takže kde to vázne?
Samozřejmě u studia. U Foxů už nějakou dobu nechávají značku spát a pokud vznikne další Prometheus, pravděpodobně nenabídne příliš monster s kyselinou místo krve. Fanoušci by proto nepochybně ocenili přímé pokračování a sama Weaver před nedávnem uvedla: "Cítím, že fanoušci chtějí zakončení. A je co vyprávět, proto si myslím, že bychom to měli udělat." Takže Foxové, je to na vás! My se rozhodně bránit nebudeme.