Bude z Chrise Pratta nový Indiana Jones?

Bude z Chrise Pratta nový Indiana Jones?
Ono se není moc čemu divit. Plány na pětku sice byly hned v po premiéře Křišťálové lebky v roce 2008, od té doby se ale s projektem nic pořádného nestalo. George Lucas napřed dlouho hledal vhodný námět a pak najednou prodal Lucasfilm Disneymu a tím se vše dostalo na bod nula. Situaci určitě nepomohlo i to, že se Shia LaBeouf rozhodl skončit v komerčních vodách, čímž padlo ve čtyřce naznačené předání pochodně Indyho synovi.
Sám Harrison Ford si prý klidně roli zopakuje, otázkou ale je, jestli to nebude jen smutný pohled. V Expendables celou dobu vypadal, že se (kvůli stáří) nedožije závěrečných titulků. Otázka dne je každopádně jasná...
Obrázek článku
UPDATE: Pratt se vrátil z dovolené a okamžitě si ho na letišti odchytl párek novinářů z TMZ. Přirozeně se hned ptali na obsazení do role Indiana Jonese, k čemuž herec neměl co říct, protože "to bylo poprvé, co o téhle zprávě slyšel". To samozřejmě neznamená, že studio nemá o restart s Prattem v hlavní roli zájem. Minimálně ho ale ještě nikdo oficiálně nekontaktoval.