Videoherní LEGO svět dostane další přírůstek: Všechny díly série Jurský park

Videoherní LEGO svět dostane další přírůstek: Všechny díly série Jurský park
Když si tedy fanoušci koupili LEGO videohru s Indianem Jonesem, mohli si na jedné placce projít všechny díly původní trilogie. Podobné to bylo s Piráty z Karibiku (včechny čtyři díly součástí jedné edice), Pánem prstenů (celá trilogie) nebo Harrym Potterem (rozděleno na dvě vydání - první obsahovalo roky 1 až 4, druhé 5 až 7). LEGO hry podle velkých sérií zkrátka nabízejí opravdu hodně zábavy a to samé nás čeká i v případě Jurského parku.
Sláva už tomu, že si značku vzalo pod křídla právě LEGO, neboť do téhle chvíle většinou dopadly hry podle Jurské série tragicky. Zde máme jistotu, že výsledek bude stát za to, přičemž herní vydavatel Warner Bros. Interactive Entertainment oficiálně potvrdil, že součástí edice budou všechny filmy (tedy Jurský park, Ztracený svět: Jurský park, Jurský park 3 a Jurský svět).
Hra vyjde během června letošního roku pro konzole PlayStation 4, PlayStation 3, PlayStation Vita, Xbox One, Xbox 360 a Nintendo 3DS. To znamená, že si ji užijeme ve stejný měsíc, kdy Jurský svět vstoupí do kin.