Milovaný zloděj z Papírového domu bude krást ve spin-offu. Ukázka šponuje očekávání

Milovaný zloděj z Papírového domu bude krást ve spin-offu. Ukázka šponuje očekávání
Berlín | Netflix
Přestože poslední série Papírového domu uvedená v roce 2021 rozkryla mnoho tajemství týkajících se postavy elegantního lupiče Andrése de Fonollosy (Pedro Alonso), spousta otázek zůstala nezodpovězená. V tom může publiku pomoci právě chystaný spin-off, který odvypráví události ještě před děním Papírového domu.
Berlín: upoutávka | Netflix
Fonollosa, přezdívaný Berlín, se v novém seriálu pokusí společně se svým týmem realizovat megalomansky drzou loupež v Paříži. Cílem zlodějů jsou šperky v hodnotě 44 milionů, jež zločinci chtějí během jednoho pečlivě naplánovaného odpoledne získat. Svižně sestříhaná ukázka láká jak na neskromnou povahu stylového lupiče, tak na komplikovanou zápletku a překvapivé zvraty. Tedy na prvky, jež z Papírového domu učinily jeden z nejsledovanějších projektů Netflixu.
Berlín
Berlín
  • Netflix
74%
Za Berlínem stojí tvůrci předlohy Álex Pina a Esther Martínez Lobato a výsledek bude rozdělený do osmi epizod. Série se na Netflixu objeví 29. prosince a po původním seriálu a jihokorejské adaptaci z loňského roku se bude jednat o třetí příspěvek v rámci franšízy Papírového domu.
Než se budete moci opět nechat uhranout Berlínovým charismatem, můžete se aspoň podívat na žebříček nejlepších seriálů na Netflixu.