Z filmu Equalizer 3 je hit, dočkáme se dalšího dílu?

Z filmu Equalizer 3 je hit, dočkáme se dalšího dílu?
Denzel Washington – Equalizer 3 | Sony
Podle všeho by se totiž dalšímu dílu nebránilo, to samé platí pro režiséra Antoinea Fuquu, pro něhož jde, minimálně z pozice tržeb, o nejúspěšnější projekt vůbec. Otazník však visí nad hlavní hvězdou. Denzel Washington by měl v době premiéry nejmíň sedmdesát (momentálně je mu 68 let) a je otázkou, jestli by se ještě chtěl pouštět do podobné akce. Rozhodně tím nemyslíme, že by na to neměl. V trojce je přesvědčivý, jak to jde, a takový Clint Eastwood dokázal na plátně utáhnout drsňáky i v devadesáti. Nejde však jen o současného Denzela. Fuqua by totiž rád postavu omladil.
Equalizer 3: Poslední kapitola
Equalizer 3: Poslední kapitola
  • Google Play
  • HBO Max
  • Kuki
  • +3
72%
Příběh by se tak zaměřil na dobu, kdy hrdina série McCall pověsil kariéru bývalého člena elitní tajné vojenské jednotky na hřebík a odešel do důchodu. Vtip je v tom, že Fuqua pro roli nezvažuje mladšího herce. Věří, že technologie se posouvají dopředu dostatečně rychle na to, aby šlo věrohodně digitálně omladit samotného Washingtona. Celý koncept již řešil se scenáristou trilogie Richardem Wenkem
Je obvyklé, že se v době premiéry začnou házet do placu podobné PR řeči, aby se trošku rozvířily mediální vody. Vzhledem k tomu, jak výborně si však trojka zatím vede, je naivní si myslet, že studio nechá tuhle sérii spát. Všechno tak nejspíš bude závislé na Washingtonovi, zda mu bude představa mladého Roberta McCalla v případné čtyřce po chuti. Co vy na to, chtěli byste takové pokračování?
Jaké nejlepší akčňáky letos vyšly, to zjistíte v Kinobox žebříčku nejlepších akčních filmů za rok 2023.