Nové video k Hardcore Henry ukazuje šílenou práci filmových kaskadérů

Filmové triky se posunuly na tak neuvěřitelnou úroveň, že dovolují vytvořit celé světy, aniž by bylo patrné, že je na obrazovce jediný trik. To, že víme, že tam jsou, je často čistě závislé na logice "tohle by šlo/nešlo bez triků natočit". Ne každý má ale z častějšího využívání jedniček a nul radost. Fanoušci akčního žánru digitální machrovinky moc nemusí, protože to tlumí zážitek ze skutečné akce.
Právě proto pořád dobře funguje série Rychle a zběsile, protože do velké míry sází na praktické efekty a naopak u takových Avengers milovníci akce zívají nudou, neboť je tam málo poctivé ruční práce. Akčňák Hardcore Henry, který o víkendu vstoupil do amerických kin a nabízí neotřelý filmový pohled z hlavních očí hlavního hrdiny, jde naštěstí cestou, která vyžaduje kroutící se plech a odvážné kaskadérské kousky.
Nelehkou práci, kterou kaskadéři na Hardcore Henry odvedli, ukazuje následující video. Osobně mám hned o něco větší chuť se na film podívat. I pokud v něm příběh bude jen na okrasu, chci si tuhle šílenou akční jízdu užít na velkém plátně.

Související osoby


Související tituly


Související videa


Související články