Satecek

Veronika Kosmačková

Komentáře 12

Od nejnovějších
  1. Star Trek: Do neznáma
    Star Trek: Do neznáma (2016)
    9
    Po dlouhé době návrat ke Star Treku. Film nakonec předčil moje očekávání. Zápletka je sice spíše klasická a lehce čitelná, ale film má téměř od samého začátku spád, akci a v některých momentech je i překvapující. Neschází samozřejmě ani mnohé vtipné repliky.
  2. Zelená míle
    Zelená míle (1999)
    9
    Stephen King může být tentokrát spokojen, další jeho kniha se dočkala špičkového filmového zpracování. Tomu vévodí postavy Michaela Clarka Duncana a Toma Hankse, kteří rozehrávají tříhodinový příběh o božím zázraku a Zelené Míli, kterou každý z nás kráčí.
  3. Everest
    Everest (2015)
    9
    Je to překvapivě diváckým dramatem, které úspěšně podává uvěřitelné osudy v depresivním balení. Nádherné pokoukání, chvíli se s hrdiny radujete, chvíli strachujete, chvíli máte na krajíčku, prostě je to dost vtahující zážitek. Film, který stojí za to vidět.
  4. Con Air
    Con Air (1997)
    10
    Jeden z mých nejoblíbenějších filmu. Skvělý akční film s neméně skvělým Nicolasem Cagem. Klasika, která se jen tak neokouka. Film má spád a je plný jedné akce za druhou. Celé obsazení filmu je unikátni a herecké výkony na úrovni. V dnešní době se takových filmů vidi jen málo.
  5. Vetřelec
    Vetřelec (1979)
    10
    Účast na obnoven premiéře tohoto filmu byl úžasný zážitek. Vidět film v kině za to opravdu stoji. Stara dobra klasika.