Profilový obrázek

Chimpanzee21

Ondřej Švarc
3 873
77. TopUživatel

K orientaci na mém profilu: Komentáře jsou moje osobní názory, proto to nutně neznamená, že se filmu ne/bude líbit i vám. Chci vidět je směska filmů, které chci vidět a filmů, které jsem viděl, ale nedostal jsem se k jejich hodnocení.

https://www.instant-gaming.com/igr/shadowgamingcz/
Středočeský, Kladno, Česká republika



    Fallout
    Fallout (2024)
    10
    Seriál se opravdu snaží držet faktů z herní série. Zároveň velice chytře a povedeně vytváří svůj vlastní příběh, takže to není to samé co najdete ve hrách. Pro milovníky série a velmi specifického humoru, který Fallout obsahuje je seriál naprostá nutnost. Pro ostatní se jedná o velmi povedený seriál, který vás po každém dílu nechá perfektně naladěné na další díly.
    Duna: Část druhá
    Duna: Část druhá (2024)
    10
    Po dlouhé době film, který přináší kvalitní scénář, skvělé herecké obsazení, kameru, hudbu a vlastně vše co má film mít. Důležité je zmínit, že jako v knize vlastně není jasné, jestli je Paul Atreides (Timothée Chalamet) hrdina, nebo vlastně záporák. Předchozí pokus o adaptaci tento bod naprosto nezvládl, ale mohu říci, že film je opravdu povedenou adaptací knihy a tvůrci se nesnaží vytvořit své dílo (úplně jiné) a přiživit ho na slávě něčeho jiného, jak je aktuálně v Hollywoodu velmi populární.
    Free Guy: Hra na hrdinu
    Free Guy: Hra na hrdinu (2021)
    9
    Film je vyloženě dělaný pro hráče a lidi, kteří se orientují v osobnostech s nimi spojenými. Určitě nečekejte, že se vám film bude líbit, když neznáte společnosti, které vydávají hry, a streamery. Oproti Ready Player One jsou i "ingame" záběry hrané, takže to nepůsobí jako mix animovaného a hraného filmu. Filmu nemám ani co vytknout, až na klávesu s polibkem (až uvidíte, pochopíte).
    Dokonalý trik
    Dokonalý trik (2006)
    9.5
    Naprosto úžasný film, kde není část filmu, která by vás nepřekvapila, včetně finálního uzavření filmu. Co vlastně čekat když je to od Nolana. Jediná nevýhoda filmu je pravděpodobně to, že vám ve finále nebude nikoho líto a na hlavních postavách vám nebude záležet. Možná vám pak bude líto jen ženských postav.
    Tenet
    Tenet (2020)
    10
    Nemám slov. Tenhle film se jednoduše řečeno více než povedl. Asi nejlogičtější cestování časem, které jsem zatím ve filmech viděl a hodně důkladně propracované. Tenhle film je vážně něco na co musíte jít, ani nevím jak to popsat. Klidně bych v kině koukal ještě o něco déle, protože u tohoto filmu by to za to stálo!

    Oblíbená díla

    • Plakát 1
    • Plakát 2
    • Plakát 3
    • Plakát 4
    • Plakát 5+42

    Oblíbení tvůrci

    • Plakát 1
    • Plakát 2
    • Plakát 3
    • Plakát 4
    • Plakát 5+43