BaBuKirchner

Barbora Kirchner

Komentáře 37

Od nejnovějších
  1. Lov
    Lov (2020)
    7
    Lov se nebere vůbec vážně a to se mi na něm líbí ze všeho nejvíce. Už v prvních minutách se stane přesně naopak vše co očekáváte a tak to mám ráda. Škoda jen,že i zbytek filmu se nesnaží více šokovat a jít proti směru. Každopádně Hillary Swank ve finále překvapila a i za to dávám bodík navíc.
  2. Joker
    Joker (2019)
    10
    Film roku 2019? Teď už vím,že ANO. Takto nějak si představuji komiksové snímky současnosti.Postavené na silném charakteru,který má koule jít proti zaběhnutým normám.Užila jsem si každou vteřinu filmu,každou scénu,každý tón. Joaquin geniální a Oscar zasloužený.
  3. Fantasy Island
    Fantasy Island (2020)
    1.5
    Adeptem na nejpříšernější horor roku se stává .. Fantasy Island. Tedy pokud to něco mohu nazývat hororem. Něco tak hloupého,naivního,nudného a špatného se jen tak nevidí. Herci se v tom do jednoho trápili a já se trápila s nimi, Blumhouse by měl možná trochu ubrat a začít se soustředit na kvalitu.
  4. Krvavá nevěsta
    Krvavá nevěsta (2019)
    2
    Docela velké zklamaní. Čekala jsem všechno,ale taková prasečina mne teda ani v koutu duše nenapadla. Napětí žádné,atmosféra na bodu nula a ten konec byl kapitola sama pro sebe. Musela jsem se přemlouvat,abych poprvé v životě neodešla z kina během promítání.
  5. Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw
    Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw (2019)
    8
    Pokud zavřu obě oči a nad filmem nebudu přemýšlet,tak musím uznat,že tohle byl akční film jak se sluší a patří. Tolik akce,která byla jednak originální,ale také hlavně zábavná. Takto si představuji akční film pro 21 století. Už se těším na pokračování.
  6. Mrtví neumírají
    Mrtví neumírají (2019)
    3
    Jarmusch nezklamal na naservíroval přesně to co jsem čekala,tedy promarněnou příležitost na dobrou hororovou komedii protkanou nudou a prázdnými místy. Hodně jsem se těšila,protože mám ráda Murraye,ale tohle ani on neměl šanci zachránit. Příště se budu muset hold podívat jinde.
  7. Alita: Bojový Anděl
    Alita: Bojový Anděl (2019)
    3.5
    Občas se najde film u kterého litujete,že jste si ho pustili. Tohle je případ Ality. Jako celek mě to děsně nebavilo. Hlavní hrdinka mi přišla nesympatická a celá ta záhada kolem ní - nezajímavá. Myslím,že Rodriguez umí i lépe. Účast Oscarových herců Waltze a Aliho už vůbec nechápu
  8. Úniková hra
    Úniková hra (2019)
    7
    Tohle jsem ani nečekala. Z Únikové hry se nakonec vyklubala parádní hororová podívaná,která mi v určitých momentech připomněla Kostku. Hlavní hrdinové byli sympatičtí,zabití originální a nechybělo ani potřebné napětí. Z daného námětu se snad nedalo ani vytěžit víc.
  9. Osvícení
    Osvícení (1980)
    9
    Filmová klasika do které mne nakonec dotlačil manžel. No a dobře udělal. Kubrick je génius. Jakkoliv King na tuto adaptaci nadával,tak neměl sebemenší důvod. Takto kdyby vypadaly všechny Kingovi adaptace,tak si chrochtám blahem. Jack Nicholson si za tento výkon vyslouží absolutorium. Neuvěřitelný výkon
  10. Úsměvy smutných mužů
    Úsměvy smutných mužů (2018)
    6.5
    Film je to vážně dobrý, ale upřímně, už ho nechci nikdy vidět. Takovou depku už nechci nikdy vidět a vlastně ani zažít. Tudíž snímek splnil očekávání. Herecky výborné a přesvědčivé. Jardu Duška už jsem dlouho nikde neviděl, tak jsem rád, že jsem měl zase možnost ho někde vidět. Kéž by i ostatní české filmy měly takovou kvalitu.
  11. Dvě nevěsty a jedna svatba
    Dvě nevěsty a jedna svatba (2018)
    1.5
    Klasická česká komedie, která těží z trapnosti a naivity českého diváka. Je takovým zvykem, že filmy s Polivkovou nemají nějakou extra kvalitu a platí to i tentokrát. Vše je až příliš zřetelné a snímek nedokáže ani jednou překvapit, nebo přijít s něčím originálním. Aspoň ten Klepl trochu pobavil, když už nic.
  12. Chata na prodej
    Chata na prodej (2018)
    6.5
    77minut! Tohle je optimální délka pro české filmy. Právě v této délce dokáže Chata na prodej optimálně fungovat a nabídnout dostatečné množství humoru a dramatu. Ani jsem nevěřila, že ještě někdy uvidím kvalitní česky film, ale stalo se. Herecky velmi v pořádku a režie je až překvapivě sebejistá. Příjemné překvapení.
  13. První očista
    První očista (2018)
    1.5
    Očistu jsem nikdy moc nemusela, ale vždy jsem se nějak donutila na ní podívat. Upřímně doufám, že právě tento snímek bude tím opravdu posledním. Nechápu co na tom všichni mají. Jedná se o nudnou a hloupou ptákovinu, která si nezaslouží peníze na realizaci.
  14. Řbitov zviřátek
    Řbitov zviřátek (2019)
    7
    Originální snímek jsem sice neviděla, ale knihu jsem četla a mám jí velice ráda. Velmi jsem se obávala změn, které snímek oproti knize přinesl. Po shlédnutí uznávám, že mé obavy byly zcela zbytečné. Snímek díky nim dostal zcela novou tvář a dokázal fungovat i když si šel vlastní cestou.
  15. V zajetí démonů
    V zajetí démonů (2013)
    8.5
    Úžasný horor u kterého jsem se třepala hrůzou. Wan dokázal opět příjemně mrazit a bylo zde spousta momentů kdy jsem si zakrývala rukou oči. Příběh má být sice podle skutečných událostí,ale to už dnes musí brát divák s určitým nadhledem. Nejsem sice velkou fanynkou hororu,ale i tak jsem spokojená.
  16. Orel Eddie
    Orel Eddie (2016)
    9.5
    Životní filmy to je moje a tento příběh mne vážně chytil za srdce. Příběh skokana,který i přes svůj handicap šel za svým snem byl pro mne něčím kouzelným a milým. Egerton zahrál výborně a opět si u mne o něco víc šplhl. No a Hugh? Ten byl opět kouzelný a dokonalý.
  17. Stánek s polibky
    Stánek s polibky (2018)
    1
    Komu je tento snímek vlastně určený? Možná tak náctiletým dívkám (max 14 let),protože snímek nenabízí vůbec nic proč by si ho měl někdo starší vůbec pustit. Humor ocení opravdu jen pubertální děvčata,romantická linka je tak sladká,že jsem si říkala o cukrovku a hlavní hrdinové jedním slovem nesympatičtí. Obrovské zklamání a to jsem od snímku nic nečekala.
  18. Jumanji: Vítejte v džungli!
    Jumanji: Vítejte v džungli! (2017)
    9
    Miluji snímek s panem Williamsem, ale i tento film jsem si zamilovala. Možná za to mohl zábavný Jack Black, uječený Kevin Hart, nebo snad dokonce svalnatý a hlavně charismatický The Rock. Každopádně se jedná o povedenou a hlavně zábavnou podívanou, která zcela přirozeně a nenásilně rozšiřuje svět Jumanji
  19. Rick a Morty
    Rick a Morty (2013)
    9
    Plný počet nedávám jen z jednoho důvodu a tím důvodem je,že jsem ve všech sériích našla pár průměrných dílů,které mne moc nebavily. Jinak se jedná o jeden z nejlepších animovaných seriálů,které jsem v poslední době viděla. Humor,animace no prostě vše je výborné.
  20. Loupež ve velkém stylu
    Loupež ve velkém stylu (2017)
    8
    Staří pardálové to rozjíždí na své poslední misi,aby zachránily své živobytí. Zach Braff velmi dobře skloubil humor a akci a vše to působilo velmi lidsky a příjemně. Takových filmů bych ráda přivítala mnohem více. Snad se v budoucnu dočkám i dalšího takového snímku.
  21. Kingsman: Tajná služba
    Kingsman: Tajná služba (2014)
    9.5
    Vynikající špionážní snímek,který je v poslední době velmi málo a já jsem vždy ráda,když se ke mne dostane nějaký nový a kvalitní film. Hlavní hrdina je boží a to samé platí i pro Marka Stronga a Colina Firtha. Bavila jsem se velmi dobře. Vaughn je zkrátka výborný.
  22. Vetřelec: Covenant
    Vetřelec: Covenant (2017)
    6
    Popravdě je tohle mé první setkání s Alienem. Manžel má tuhle sérii rád,tak mne sebou vzal do kina a já se nestačila divit co se to přede mnou odehrávalo. Vizuální stránka filmu byla dokonalá,ale snímek měl na můj vkus velmi rozvláčný rozjezd a když už pak přišlo na akci,tak jí zase nebylo tolik kolik jsem viděla v traileru. Pro mne zklamání.
  23. Bezva ženská na krku
    Bezva ženská na krku (2016)
    8
    Na české poměry výborná komedie,která se nese v uvolněném duchu a vůbec nenudí. Tahle Bezva ženská na krku tak občas dává vzpomenou starším snímkům,které dokázali diváka pobavit a nepotřebovali k tomu zbytečné vulgarismy a trapné scény. Jsem překvapena a spokojená.
  24. Transformers: Poslední rytíř
    Transformers: Poslední rytíř (2017)
    2.5
    katastrofální pokračování,kterou celou tuhle značku nakopalo do zadku. Zatímco jsem byla z prvního dílu naprosto unešená,tak zde jsem zůstala hledět jako opařená. Taková přeplácaná kravina,která neměla ani hlavu ani patu. Bay tam toho nastrkal strašně moc a i tak ty dvě hodiny hrozně nudily.
  25. Forrest Gump
    Forrest Gump (1994)
    10
    Je snad možné tento film nemilovat? Tom Hanks září a Robert Zemeckis jakbysmet. Každá minuta je něčím zajímavá a film ani vteřinu nenudí. Dokonalé a ještě jednou dokonalé. Forrest Gump to není jen Hanks,ale i skvělý Gary Sinise,který zde zahrál svou životní roli.
  26. Pelíšky
    Pelíšky (1999)
    9
    Pelíšky jsou stínem z kterého už se nikdy Hřebejkovi nepodařilo vystoupit. Snímek se stal opravdovým hitem a to zcela zaslouženě. Příběh vychází z knihy pana Šabacha - Hovno hoří - doporučuji přečíst. Postavy jsou skvěle napsané a v každé scéně ve které se objeví pánové Donutil - Kodet se prostě musím nezadržitelně smát.
  27. Pulp Fiction: Historky z podsvětí
    Pulp Fiction: Historky z podsvětí (1994)
    10
    Tarantino válí! Tenhle šílenec z videopůjčovny má prostě nepopíratelný talent. Tento snímek je scénaristický majstrštyk. Geniální každým slovem - každou scénou. Kult v právem slova smyslu. Herci zvolení pro své role s tou nejvyšší opatrností,aby každý skvěle seděl a nic nepůsobilo divně.
  28. Slunce, seno, erotika
    Slunce, seno, erotika (1991)
    8
    Když jsem byla mladší,tak v mých očích byl právě tento díl ten nejslabší. No v průběhu let jsem na to ale změnila názor a našla ve snímku tolik skvělých vtipů,scén a postav,že jsem začal brát právě Slunce Seno Erotika na stejnou úroveň jako předchozí díly.
  29. Strašidla
    Strašidla (2016)
    2
    Tak vám nevím co si o tom všem mám myslet. Zdeněk Troška režisér dnes již legendární Hoštické trilogie začal točit takové blbosti. Nevím zda ztratil soudnost,nebo už nevěří v inteligenci národa českého,protože i Strašidla ukazují jak málo nám stačí k radosti.
  30. Bratři z donucení
    Bratři z donucení (2008)
    9
    Já vlastně ani nemohu hodnotit jinak než za 90%. Kdybych dala méně,tak by mi to manžel nezapomněl. Je totiž milovník Willa Ferrella a všechny jeho filmy do mě tlačí vrchem spodem. Bratři z donucení jsou podle mě vrchol všech jeho filmů a jedna z nejlepších komedii vůbec. Film jsem viděla snad stokrát a proto ho doporučuji všem co se chtějí bavit.
  31. Kong: Ostrov lebek
    Kong: Ostrov lebek (2017)
    8
    V první řadě děkuji Kinobox.cz za možnost předpremiéry. Za druhé chci vyzdvihnout soundtrack,který byl po celý film vynikají a často krát dal vzpomenout filmům minulým. Občasné pomrkávání na kultovní kousky viz. zpomalené záběry na vrtule helikoptéry,také potěšily. Samotného Konga se jim podařilo tentokrát přivést na platno na jedničku a jeho akční sekvence patří podle očekávání mezi to nejlepší co ve filmu uvidíte. Doporučuji
  32. V peřině
    V peřině (2011)
    1.5
    Tak tohle je vážně síla. Tak strašně nudný film,který postrádá sebemenší smysl jsem dlouho neviděla. Hrozně zahrané,hrozné písničky......prostě všechno špatně.Tomuto filmu se raději vyhýbat obloukem.