buriltomas

Tomáš Buřil

Komentáře 8

Od nejnovějších
  1. Anna a král
    Anna a král (1999)
    8
    Dexhberouci podivana a to predevsim diky prostredi a Jodie Foster...uzasne herecke vykony a velmi strhujici dejiva linie. Je to v dnesni dobe uz klasika, ale pravy na ty bychom nemeli zapominat!
  2. Annabelle
    Annabelle (2014)
    5.5
    Pomerne slusne pokud se chcete vydesit...necekejte ale nic zazracneho....ocekavatelne desive sceny po celou dobu filmu....
  3. Masaryk
    Masaryk (2016)
    8
    Poměrně hezky zpracované. Co bych především vyzdvyhl, je ukázka dějové linky z pohledu, který ještě nebyl ztvárněn. Mluvím o zákulisí Mnichovské smlouvy a o zradě na Československo. Intriky a vysoká politika, je něco co provází celý tento film.
  4. Logan: Wolverine
    Logan: Wolverine (2017)
    8.5
    Epický a záverečný díl X men mě zcela dostal. Máte - li navíc rádi X-men bude to pro Vás návrat do minulosti a celý film dostane rázem pozlátko nostalgie. Vřele doporučuji!
  5. Kód Enigmy
    Kód Enigmy (2014)
    9
    Jsem rád, že mám štěstí na filmy, protože vedle Pána Prstenů, Star Wars mohu dát dalších 90% i Kódu enigmy. Zajimavý a dobře natočený příběh o člověku, který zachránil milióny životů během 2. světové války jen díky svému geniálnímu mozku. Výborné herecké obsazení v čele s Benedictem Cumberbatchem a Keirou Knightley. Oscarové klání bude určitě stát za to. Stejně jako stojí za to vidět tento film.
  6. La La Land
    La La Land (2016)
    9
    Jednoduše a stručně: z hloubi duše odmítám muzikálové filmy, ale tento jediný mě přesvědčil o jeho kvalitě.!
  7. Doctor Strange
    Doctor Strange (2016)
    8.5
    Naprosto strhující kino podívaná. Děj je sice jednoduchý a bez větší zápletky, ale zato je jako šitý na míru do kina. Skvěle propracované efekty, strhující střih a spád celého filmu. Akce nechybí též, stejně jako skvělý herecký výkon hlavní role! Doporučuji