Profilový obrázek

dadoool

Komentáře 42

Od nejnovějších
  1. Piráti z Karibiku – Truhla mrtvého muže
    Piráti z Karibiku – Truhla mrtvého muže (2006)
    6.5
    Tenhle díl má z celé trilogie nejméně v oblibě, viděla jsem ho asi jen 2x a to je oproti ostatním dvou co říct :D. Je to takové pochmurnější a méně vtipné oproti ostaním a to bude asi to proč je tento díl pro mě méně oblíbený. Jack je tam ale skvělý, tak jako vždycky :)
  2. Piráti z Karibiku – Prokletí Černé perly
    Piráti z Karibiku – Prokletí Černé perly (2003)
    10
    Zaručeně nejlepší díl z celé série, to ale jasné, protože je první :). Piráti jsou jeden z mých nejoblíbenějších filmů už od mala. Jack je skvělá role, je vtipnej a hrozně mu ta role sedí :). Příběh je prostě něco novýho, vtipnýho a super. Asi se mi to nikdy neokouká.
  3. Avengers: Infinity War
    Avengers: Infinity War (2018)
    8.5
    Po předchozím dílu jsem byla k novému velmi skeptická a moc jsem od toho nečekala. Film mě ale velmi překvapil a celou dobu mě to bavilo, i přes to, že byl film velmi dlouhý. V hrdinech se už trochu ztrácím :D, ale příběh byl vtipnej a napínavej a klidně bych na to šla znovu. :)
  4. Hunger Games: Vražedná pomsta
    Hunger Games: Vražedná pomsta (2013)
    8.5
    Nevím proč, ale druhý díl hunger games se mi líbí asi ještě víc než ten první. Je to zase o něco brutálnější a v ději se to hýbe určitým směrem, vše je ještě pochmurnější a hrozivější, nikdo neví co se stane dál. Moc se mi líbí že jsou v tomto díle stále předmětem obsahu hunger games.
  5. Hunger Games
    Hunger Games (2012)
    7.5
    Je to zase jeden z těch světů, kde většina lidu trpí a menšina žije v blahobytu. Tohle je doplněné jestě o hunger games. Je to velmi brutální a šílený svět, něco na tom ale přeci jen je. Dilm jsem viděla už několikrát a stále mě baví kvůli Katniss a Peetovi. Je to skvělý dvojice a Katniss je ta pravá rebelka, která nakonec všechno zvrátí :)
  6. Liga spravedlnosti
    Liga spravedlnosti (2017)
    7
    Byla jsem na film moc zvědavá, protože do kina chodím většinou jen na marvelovky. Hodně jsem se těšila na wonder woman protože film byl skvělý a gal gadot tomu dodábá jiskru. CO se týče filmu justice league nebylo to špatní až na celou zýporáckou část, která se mi vizuálně vůbec nelíbila. Připadala jsem si jak v nějaké počítačové hře. Jinak se mi film docela líbil až na některé podbízivé outfity wonfer woman. A mockrát děkuji kinoboxu za projekci :)
  7. Hobit: Neočekávaná cesta
    Hobit: Neočekávaná cesta (2012)
    9.5
    Jako obrovský milovník Pána prstenů, jsem se na Hobbita neskutečně těšila a i přes mnohé kristické názory, že se film odlišuje od knihy, mně se to prostě hrozně líbilo. Martin Freeman je dokonalý Hobbit. Hudba je naprosto úžasná. Protstě dokonalos. Za mě 5*
  8. Velká nádhera
    Velká nádhera (2013)
    7
    Na filmu jsem byla se školou. Byl to hodně zvláštní, takový výstední film, plný šílenách scén. Odcházela jsem se zvláštním dojmem. Rozhodně jsem takový typ filmu nikdy dřív neviděla a asi dlouho už neuvidím. Ale jsem ráda, že jsem ho viděla, zase jsem o něco chytřejší :D
  9. Kingsman: Zlatý kruh
    Kingsman: Zlatý kruh (2017)
    8.5
    Kingsman je moje srdcovka, jedničku jsem viděla už snad 10x a je to prostě pecka. Na dvojku jsem se moc těšila, ale nějaké obavy byly. Film se mi líbil, samozřejmě jedničku už to nepřekoná. Co mě ale trochu zklamalo, jak moc se opakovaly vtipny z prvního dílu. Jinak mě to bavilo.
  10. Wonder Woman
    Wonder Woman (2017)
    9
    Úžasný, dokonalý, skvělý! Nevim jak to ještě vyjídřit. Byla jsem z toho nadšená a unešená. O příběhu wonder woman jsem nic nevěděla, a tak pro mě bylo všechno nové. Život amazonek na ostrově se mi moc líbil, bylo to akční, prostě super! Jen jsem úplně nepochopila výběr záporáka, ten mi tam moc nesedl. Jinak paráda! A Gal Gadot je naprosto nádherná :)
  11. Pobřežní hlídka
    Pobřežní hlídka (2017)
    5
    Tohle byla prostě totální kravina :D. Nic jinýho jsem od toho ale ani nečekala, a tak jsem nebyla zklamaná. Nakonec to bylo docela vtipný, Dwayne je prostě super snad všude :D. Nejlepší byly ty jeho neustálý narážky na Efrona, z toho jsem fakt nemohla :D. Neznám původní seriál, tak nemůžu porovnat, ale šlo to, prostě taková debilní komedie :D
  12. Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta
    Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta (2017)
    7.5
    Musím říct, že po katastrofálním čtvrtém dílu jsem se toho pátého velmi obávala. Opak je ale pravdou. Díl mě neskutečně překvapil, bylo to vtipné, napínavé a opravdu jsem si to užila. Jediná věc co mi hodně vadila, bylo to jak Jack neustále mluvil jako opilý. Na začátku jsem to brala, ale potom už mě to hodně otravovalo. Dá se na to ale zvyknout. Jinak to bylo opravdu super a byla jsem moc mile překvapená :)
  13. Princess Protection Program
    Princess Protection Program (2009)
    4
    Další disneyovka pro děti. Selena Gomez a Demi Lovato se sem přesně hodí a hrajou ty princezničky dokonale. Je to klasický příběh holky na střední co je opomíjená a kluk, do kterého se zakoukala je namyšlený pako. Pak je z ní hrdinka a on má najednou zájem. No prostě klasika. Jako oddychovka dobrý.
  14. A zase jedna Popelka
    A zase jedna Popelka (2008)
    4.5
    Zase popelka?? Tohle snad nikdy nepřestanou točit. Zajímalo by mě co ještě Popelka může ztratit. Telefon, mptrojku, příště by mohla ztratit třeba tampony :DD. Její sestry se tak snaží, až je to totálně otravný. Písničky jsou ale docela fajn. Tak když se člověk nudí, nebo chce vypnout, tak to jde.
  15. Kouzelníci z Waverly
    Kouzelníci z Waverly (2007)
    2.5
    Naprostá ptákovina o sourozencích, kteří musí dát zpátky dohromady svoje rodiče, jinak zmizí navždy :O. Alex je vším otrávená, ale pak je najednou zase milá a všechny miluje, no co k tomu říct, klasické Disney pro děti se šťastným koncem. Ale jako oddychovka docela dobrý :D
  16. Popelka
    Popelka (2015)
    9
    Jedna z nejlépe natočených moderních pohádek a přeci se drží původního příběhu. Je vidět, že to prostě jde. Nádherně zpracované, krásné prostředí, kostýmy, herci a ta hudba! Ta mě doslova očarovala. Něco tak nádherného jsem dlouho v pohádce neslyšela. Opravdu krásný zážitek se vším všudy.
  17. Loupež ve velkém stylu
    Loupež ve velkém stylu (2017)
    9
    Tak tohle byla naprostá pecka! Dlouho jsem se v kině tak nepobavila. Trojice byla perfektní, vtipná a také velmi dobře zahrané. Prostě bomba. Jak si trojice starých pánů plánuje loupež, no to bys prostě nevymyslel :D. Klidně bych šla do kina zase, to se určitě vyplatí, i když tě v bance okradou o penzi a přijdeš o barák :D.
  18. Rychle a zběsile 8
    Rychle a zběsile 8 (2017)
    8.5
    Na osmý díl se mi popravdě do kina ani moc nechtělo. Podle traileru to vypadalo na totální blbost, která už mi může dojem ze série spíše zkazit, ale opak je pravdou. Film mě velmi překvapil. Ani po osmé to nebyla nuda, příběh měl nápad a celou dobu mě bavil. Soundtrack byl jako vždycky parádní, já si nemůžu stěžovat.
  19. Život
    Život (2017)
    5.5
    Bylo to ze začítku zajímavé, pak už jen děsívé :D. Některé scény mi ve filmu moc nedávaly smysl a to byla trochu škoda, protože to připomínalo takové ty klasické nesmyslné horory. Jinak pěkné záběry, zahrané velmi dobře, ale už bych se na to znova nekoukla, na mě až moc děsivé :D
  20. Kráska a zvíře
    Kráska a zvíře (2017)
    9
    Naprosto úžasná pohádka! Dokonale zahraná, krásné prostředí, pěkné záběry. Šla jsem na to s tím, že jsem neznala původní příběh a verzi, a tak jsem byla moc zvědavá, jaké to bude. Někteří co znali původní příběh si stěžovali, že verze není moc povedená. Po shlédnutí nové verze jsem se podívala na tu původní a musím říct, že se to opravdu povedlo. Pár drobných změn a předělávek a film se trochu protáhl, ale bylo to opravdu kouzelné. Zvíře skvěle zahrané, Emma dokonalá jako vždy! Hudba nádherná, stejná jako v původním filmu, což mě příjemně překvapilo. Nejvíce mě po celou dobu filmu bavil Ian Mckellen, opravdu dokonale nadabované. Kdo šel na film s dabingem, udělal podle mě velkou chybu. Už se moc těším, až film uvidím znovu.
  21. Anděl Páně 2
    Anděl Páně 2 (2016)
    4
    Opravdu nerozumím těm pozitivním ohlasům. Vždyť to byla oproti jedničce totální katastrofa! Děj to nemělo naprosto žádnej (jako vážně, o čem to vlastně bylo??) pár vtipů, které byly docela povedené, ale jinak hrůza. To co bylo u dvojice čerta a anděla kouzelné a vtipné, tady je už jen ohraná písnička a vůbec to nemá takové kouzlo. Zlá trojice čerta, anděla a mikuláše je totálně trapná. Jediné scény, které se mi líbily, jsou asi ty u nebeské brány, ale to je tak celé. Opravdu nechápu ta vysoká hodnocení.
  22. On je fakt boží!
    On je fakt boží! (2008)
    7
    Ujetý, praštěný, totálně pitomý, ale je to prostě sranda. Už jsem to viděla několikrát a pořád mě to baví. Kočka v šatech, "george clooney" a údolí ubohosti mě bude bavit asi pořád. Stejně to bylo na základce podobné, tak se tomu alespoň teď člověk může smát :D
  23. Zpívej
    Zpívej (2016)
    7
    Bylo to milé, postavy byly sympatické, nikoho neurazily. Po celou dobu jsem se dobře bavila, překvapil mě zvrat v ději, který bych u takového filmu třeba ani nečekala, vzhledem k tomu, že jsou všechny většinou hodně podobné. Hodně mě překvapil hlas Scarlett a Reese, vůbec jsem to nepoznala. :D
  24. Osamělý jezdec
    Osamělý jezdec (2013)
    4
    Co to proboha bylo? Takovou blbost jsem opravdu nečekala a občas jsem si i říkala, jestli to myslej vážně. Bohužel mi to po celý film přišlo jak piráti z karibiku, akorát s jinými herci a v jiném prostředí, až na johnnyho deppa, který se chovat přesně jako Jack Sparrow. Bohužel i hudba mi připomínala piráty. Herecky dobře zahrané ale Armie Hammer se mi do role Lone Rangera vůbec nehodil a ani na mě tak nepůsobil. Možná kdyby byl v roli někdo jiný, bylo by to lepší. Škoda 40 %
  25. Kong: Ostrov lebek
    Kong: Ostrov lebek (2017)
    8.5
    Tohle byl můj první film o Kongovi, takže nebudu srovnávat s žádným jiným předchozím filmem. S příběhem jsem byla dříve trochu seznámená, ale to pouze z doslechu a jen malé ústřižky. Nevím tedy jak jiná zpracování, ale film se mi moc líbil. Moc pěkné kamerové záběry, příroda Vietnamu je opravdu dechberoucí. Jackson byl skvělý jako vždy a Hiddleston to také zahrál moc pěkně. Určitě se vyplatilo to vidět na velkém plátně.(Děkuji Kinoboxu za parádní promítání! :) )
  26. Zootropolis: Město zvířat
    Zootropolis: Město zvířat (2016)
    7
    Moc mě to bavilo. Bylo to milé, roztomilé a i když byl děj nakonec podobný jako všechno ostatní animáky, bylo to v něčem jiné a zajímavě pojaté. Pro děti určitě poučné, o přátelství, rozdílech a odvaze. Prostě taková pohodová oddychovka pro všechny. :)
  27. Logan: Wolverine
    Logan: Wolverine (2017)
    8.5
    Jednoduše wow! Bylo to parádní, akční, velmi brutální ale propracovaná podívaná. Občas jsem si musela zakrýt oči :D. Ale jinak to bylo opravdu skvělé, vtáhlo mě to naprosto po celý film. Rozhodně pokrok od minulého Wolverina. Prostě paráda. Určitě se vyplatí na to jít.
  28. Láska nebeská
    Láska nebeská (2003)
    7.5
    Tenhle film už se stal mojí tradicí na Vánoce. Je to takový příjemný příběh, navozující vánoční atmosféru. Některé scény mi přijdou po čase už trochu trapné, ale i tak je to příjemná oddychovka, na kterou se ráda zase po roce podívám. Bill Nighty se mi jako postava líbí nejvíc, prostě šílenec :D
  29. Asterix a Obelix ve službách jejího veličenstva ve 3D
    Asterix a Obelix ve službách jejího veličenstva ve 3D (2012)
    4
    Tak tenhle díl mě opravdu zklamal! Mám Asterixe a Obelixe opravdu ráda, vyrůstala jsem na tom. Olympijské hry znám nazpamět a je to také asi můj nejoblínenější díl. Na nový díl jsem se opravdu těšila, ale zklamalo mě to opravdu hodně. Mrzelo mě opět nové obsazení Asterixe (ve kterém jsem okamžitě poznala Otise z Mise Kleopatra :-) ). Naštěstí zůstává Gérard Depardieu, který to celé tak nějak zachránil. Příběh byl celkem nudný a vtipů taky tak nějak ubylo. Co mě ale nejvíc otravovalo byl příšerný anglický přízvuk, který zněl opravdu levně. Dávám 40% za vždy výborného Gerarda jinak děs běs!
  30. Jack a Jill
    Jack a Jill (2011)
    3.5
    Tak tenhle film jsem musela doslova přetrpět a ani jsem ho nedokoukala do konce. To prostě nešlo. Adama Sandlera mam ráda a tahle dvojrole byla skvěle zahraná, ale příběh byl opravdu šílený. Pustila jsem si to vlastně jen kvůli Johnnymu, ale když jsem zjistila, že se ve filmu objeví asi jen na minutu, už se mi to ani dokoukávat nechtělo. Jill je někdy přehnaně hrubá a některé scény bych opravdu vidět nemusela. Jediné co mne pobavilo, bylo Johnnyho tričko s Justinem Biebrem a scéna se švihadlem. 35% za Adamův skvělý výkon a Johnnyho pár minutovou roli.
  31. Hlavně nenápadně
    Hlavně nenápadně (2012)
    5.5
    Miley s "krátkými vlasy" se podle mě hrozně přetvařovala a snažila se hrát drsnou. To mi k ní prostě nesedlo. Jak se z ní stala dlouhovláska, najednou už byla sama sebou. ( I když ve filmu to bylo obráceně.) Co se týče příběhu, připomínalo mi to spíš trochu "Sydney White". Přijede holka do spolku, vůbec tam nezapadá a nakonec jí maj všichni rádi. Miley měla být sice v tajení, ale kromě občasných postřehů na okolních lidech, mi to tak prostě nepřišlo. S pistolí vypadala trochu zvláštně. Na druhou stranu je to snad poslední film, kde ještě vypadá jako ona, a proto se na film občas podívám a vzpomínám, jak byla pěkná a milá a co se s ní nakonec stalo...
  32. Pot a krev
    Pot a krev (2013)
    4
    Tak na tohle jsem chtěla jít do kina...Díky bohu že jsem to neudělala. Co to mělo být? Po nějaké době už jsem přestalala počítat tuto mojí reakci a přesunula se ke sledování zbývajícího času. Uznávám, že film byl občas i vtipný, ale to zdaleka nepřebije množství vysloveně nesmyslných a trapných scén, kterých bylo bohužel až příliš mnoho. Opravdu jsem si říkala, co v tom příběhu ještě mohli vymyslet, i přesto, že je založený na skutečné události. Film mi tématikou trochu připomínal Vlka z Wall Street, kterému ale kvalitou nesahal ani po kotníky. U vlka jsem se celé ty tři hodiny opravdu bavila a byla vtažena do příběhu, u Pain and Gain už tohle říct nemohu a ty dvě hodiny mi přišly opravdu nekonečné. Měla jsem chvílema pocit, že je to na Vlka nějaká trapná parodie a jsem opravdu ráda, že jsem do kina nakonec nestihla jít.
  33. Osm hrozných
    Osm hrozných (2015)
    9
    Film naprosto splnil moje očekávání. Bylo to parádní, napínavé a zábavné. Nechápu proč všem tak vadila první hodina filmu, já si ani nevšimla, že už je půlka pryč a nemohla jsem se od plátna odtrhnout. Sice ze začátku delší dialogy, ale to mi vůbec nevadilo, bavilo mě to od začátku do konce. Kamera byla naprosto skvělá, zajímavé záběry. Až na jednu scénu, která se mi moc nelíbila, mě film velice bavil a vůbec mi nevadila jeho délka, ba naopak, dívala bych se ještě dál. A šla bych na to klidně znova. :)
  34. Spectre
    Spectre (2015)
    6
    Tak nevím, po skyfall rozhodně zlepšení, ale jinak mě to teda moc nechytlo. Po odchodu Denchové se mi už postava M vůbec nezamlouvá, prostě to není ono. Ale chápu, že herci se po nějaké době asi změnit musí. Bond girl pro mě byla tentokrát naprosto největším zklamáním. Prostě neodpovídala mé představě té skutečné bond girl, nebo se ani nepřiblížila herečkám z minulých dílů. Pro mne prostě zůstává nejlepším dílem z této série Casino Royal a nic už to asi nepřekoná. Velmi se mi zalíbila úvodní píseň Writings on the wall. Přidávám pár procent za zlepšení po skyfall, ale jinak nic moc.
  35. Fantastická zvířata a kde je najít
    Fantastická zvířata a kde je najít (2016)
    8.5
    Byla jsem po zhlédnutí tohoto filmu tak trochu zmatená. Samozřejmě jsem se neuvěřitelně těšila jako velký fanoušek Harryho, ale zároveň jsem veděla, že už to s Harrym úplně nesouvisí a vlastně to úplně není práce Rowlingové. Je to v jiném světě, což tomu boužel ubírá kouzlo, které mám spojené s příběhy Harryho. Eddie se do role dokonale hodí. Takový milý, stydlivý chlapík, který se jen snaží chránit jeho živé tvory. Zachovává chladnou hlavu a umí si poradit. A potom je tu Jacob, který mě rozesmál snad v každé scéně. Ten byl prostě dokonalý od začátku do konce. Tuhle návštěvu Mloka Scamandra a jeho nádherně ztvárněný svět v kufru, bohužel zkazí na mě až brutální pojetí problému s Credencem. Všechny tyto scény, se podle mého názoru, mohly zpracovat tohu lépe a méně děsivě.
  36. La La Land
    La La Land (2016)
    6
    Musím říct, že tenhle film mě zklamal. Ať opěvovaný několik dní před premiérou a nominovaný na několik cen. Mě to nechytlo. Mam tyto filmy ráda, myšleno muzikály atd, ale tady mi už první písnička přišla otravná a čekala jsem až skončí a pohneme se dál. Nevím. Nelíbila se mi ani první půl hodina filmu a to tak, že jsem měla chuť to skoro vypnout. Potom se to trochu rozjelo a film si zase získal mojí pozornost. Písničky mě zklamaly. Jen Ryan Gosling opravdu klobouk dolu. Perfektní přednes na klavír. Opravdu nádhera to co předvedl.
  37. Psí poslání
    Psí poslání (2017)
    6.5
    Moc pěkný milý příběh, hezky vyprávěný a také velice dojemný. Na můj vkus by mohlo být to pravidelné umírání trochu kratší. Velice smutné a veselé zároveň. Hlavní hrdinové byli přijemní a pejsci roztomilí.
  38. Pán prstenů: Návrat krále
    Pán prstenů: Návrat krále (2003)
    10
    Opravdu velkolepý závěr celé trilogie. Dokonalý příběh, dokonalé ztrvárnění přátelství, vytrvalosti a odvahy. Prodloužená verze ještě lepší. Nikdy mě to neomrzí i dyž jsem to viděla už nesčetněkrát. Opět hudba naprosto dokonalá, podtrhuje příběh a navozuje atmosféru.