Profilový obrázek

atam

Komentáře 3

Od nejnovějších
  1. John Wick 2
    John Wick 2 (2017)
    8
    Vizuálně vytříbenější pokračování. Netrpí obvyklými neduhy dvojek a naopak disponuje jejich klady. Akce je více, je minimálně stejně dobrá, nápaditá a překvapuje i když o moment překvapení díky prvnímu dílu přišla. Zpočátku je druhý John Wick vlastně stejný jako ten první, nicméně není to nijak na škodu a postupem času začne být přece jenom jasné, že tenhle film je opravdu větší a v jistém ohledu ještě nápaditější než první díl. Moc se mi líbil propracovanější svět všech vrahounů, velký lov na Johna Wicka a zrcadlové finále.
  2. Logan: Wolverine
    Logan: Wolverine (2017)
    9
    Jediný X-Men, který dostal to, co všem předchozím chybělo. Přesah syrové reality a smrtelnosti. Je to zároveň první film ve kterém divák hned od začátku dost vehementně tuší, že se ne všechny postavy dožijí konce, ale primárně půjde o to, zda si konec zaslouží důstojný, či nikoliv. Myslím si, že žádný herec si nemůže přát lepší rozloučení s postavou, než jakého měl možnost Hugh Jackman. Nejdrsnější a nejdepresivnější ze všech mutantích filmů, který však obstojí i sám o sobě, nemusíte být fanouškem x-menovského universa. Byla jsem velmi překvapená, výborné.
  3. Kong: Ostrov lebek
    Kong: Ostrov lebek (2017)
    7.5
    Godzilla mě nadchla o něco víc, ale to neznamená, že by byl Kong špatnej monster film. Právě naopak. Ty málo propracovaný charaktery postav jsem naopak s povděkem uvítala, jelikož ve dvouhodinovém, příšerami nabušeném spektáklu na ně zkrátka nezbývá čas a místo. A stejně tu jde hlavně o opičáka. A ten si to tu dává opravdu velkolepě: ať už si hraje s helikoptérami nebo svádí souboje s chobotnicí a lebkoještěry, vždycky to vypadá úchvatně.