Profilový obrázek

zibyr

Komentáře 3

Od nejnovějších
  1. Fantastická zvířata a kde je najít
    Fantastická zvířata a kde je najít (2016)
    6.5
    Takovej nic neříkající mišmaš jsem už dlouho neviděl. Až na pár jednotlivostí po originalitě ani stopy a proti scénaristický bezradnosti je i nula velké číslo. Evidentně si někdo myslel, když nevíš kudy dál prostě to zaplácni efektema a ono něco do váčku cinkne. Přitom potencionál to mělo. Například ten černej pták jak tam šel po majetku, já mu začal říkat "babišátko", tak tohle babišátko byl nejvtipnější element filmu, ale po dvaceti minutách se babišátko vytratilo. Nebo mudla mezi kouzelníky z toho se mohlo vytřískat mnohem víc. Alespoň, že ten Howard pořád umí zajímavý hudební kompozice, když už ostatní zklame.
  2. Pasažéři
    Pasažéři (2016)
    7.5
    Pánové, přiznejme si to, Jennifer by jsme vzbudily taky a když jí tam člověk vidí v těch plavkách, rozhodně bych jako tady ten šmoula nečekal rok, hned co by bylo, bejt na tý lodi já, že bych vzbudil všechny hezký holky...no možná ne najednou, ale kdyby mě nějaká vzbuzená nasrala, šel bych vzbudit další. Dějově je to taková píčovinka na ukrácení času, ve který jsou dva hezcí lidi a celkem nápaditý nepompézní vizuálno.
  3. La La Land
    La La Land (2016)
    9
    Neupírám tomu vnitřní energii a impozantní technické zpracování, ale při vší vůli nejsem ochoten zkousnout fakt, že muzikálová intermezza tomu vlastně škodí (druhá polovina, která se bez nich víceméně obejde, je mnohem lepší té první) a ten opulentní kýč, rámující příběh jakože naivních, ale v mnoha ohledech sebestředných narcisů, vlastně tepe v mozku do receptorů protivnosti s úderností bubeníka s aspergerem. Od Chazelleho chci jakoukoliv žánrovku, kde bude hudba pouze prostředkem, nikoliv účelem, vzhledem k věku má unikátní schopnosti.