Mikik4444

Komentáře 147

Od nejnovějších
  1. Továrna na sny
    Továrna na sny (2019)
    10
    Polovina filmu komedie a druhá polovina romantika. Moc hezký příběh o lásce a vytrvalosti. Vřele doporučuji romantikům a romantičkám.
  2. Vem si mě
    Vem si mě (2022)
    9
    Ale jo, sympatická oddychovka. Možná je to spíše nereálný příběh ale bylo to velice mile romantické a při těch filmech co se dneska točí to bylo fajn. Takže trochu nadhodnocuji.
  3. Ráj sušenek
    Ráj sušenek (2022)
    1
    Jsem docela fanda švédských filmů, ale tohle, to je strašný !!! To je agitka jako blázen a to ještě k tomu na co … už niky více !!!
  4. Rozverné léto (2017)
    10
    Tak za mě parádní krátký kousek který ve své podstatě popisuje různé typy chování na základě toho co komu život přinesl a kde není přetvářka. Vývoj tohoto krátkého příběhu ovšem na tomto základě končí kýženým výsledkem.
  5. V rytmu srdce
    V rytmu srdce (2021)
    10
    Perfektní film ze života který obsahuje všechny emoce a je velice zábavný. Navíc herecké výkony jsou bez chyby. Kdo má filmy ze života rád, tak vřele doporučuji se na film podívat ! A hlavně pro všechny kdo žije v tom, že rodina má držet vždy pohromadě !!!
  6. Těžká váha
    Těžká váha (2005)
    10
    Já vždy beru celkově jak na mě daný film působí, nejsem žádný chytrý kritik … a u tohoto filmu dávám desítku a to jsem teprve v půlce …
  7. Terminál
    Terminál (2004)
    10
    Ten film je prostě perfektní. Je v něm obsaženo od všeho něco a krásně promítá lidské povahy … prostě člověka jako takového v mnoha podobách což herci perfektně ztvárňují. O Hanksovi ani nemluvě, to je prostě Hanks.
  8. Ostrov
    Ostrov (2023)
    8
    Taková česká modrá laguna ? Možná … jinak mě se to docela dost líbilo, takové soužití a bytí po česku a navíc na ostrově, to tu ještě nebylo. Navíc Langmajer x Plodková, oba hrajou dobře každý má ve svém hereckém výkonu svou osobnost, kterou neopouští … za mě paráda.
  9. Krev a zlato
    Krev a zlato (2023)
    10
    Myslím, že na dnešní dobu, co se točí za srágorky je tento film docela super. Herci hrají jako herci, což už dnes není taky vždy … prostě mě se to líbilo. Ani jsem neposunoval …
  10. Jako ve snu
    Jako ve snu (2014)
    9
    Romantika a zase romantika. Kdo jí má rád, tak se mu film myslím líbit bude. Příběh je neotřelý a pohodově se na film kouká. Za mě fajn.
  11. Mimořádná událost
    Mimořádná událost (2022)
    10
    Tak za mě super komedie !!! Už dlouho jsem se tak nenasmál. Film je hodně trefný a obsahuje celou řadu takzvaně standardních situací, které většina z nás moc dobře zná. Havelka to udělal na výbornou !!!
  12. Čtyři z tanku a pes
    Čtyři z tanku a pes (1966)
    10
    Jako kluk jsem se na to strašně těšil a každý díl jsem zkouknul. Marusja nádherná… Po desítkách let jsem si pár dílů stáhl … no nechám si spíše vzpomínky z dětství a i tak to ohodnotím.
  13. Zpřítomnělí
    Zpřítomnělí (2019)
    8
    Ale jo, dobrý to bylo. Zase něco jiného. Někdy se to trochu vleče ale pořád to nezavání nudou. Taková seriálová pohoda na zimní večery.
  14. Největší showman
    Největší showman (2017)
    10
    Ješíš to byla bomba muzikál, nádhera, skvělý, úžasný fenomén !!! Dokázal mi rozkoulet z očí slzy a nešlo to jinak, no a pak přišly nudle.
  15. Mluv s ní
    Mluv s ní (2002)
    7.5
    Zabíjení býků pro zábavu mi fakt nebaví a nelíbí se mi to, že se to děje … navíc takový zbytečný lidský hazard se životem … no a pak ten Kuků rukuků jak tam kňápe, to je děsný. Jinak to bylo zajímavé a neočekávající.
  16. The Curse of Robert
    The Curse of Robert (2016)
    1.5
    Ty jo, to byla ale amatérská blbost. Ale paní co vytírala dlouho na jednom místě byl moment který mě fakt fascinoval, jak byla asi pořádná a pak na konci stařík s napatlaným make-upem rádoby maska. Za to 15 jinak by to bylo 5
  17. Legenda o slavném návratu
    Legenda o slavném návratu (2000)
    10
    Moc pěkné. Tak mi napadá, že kde hraje Matt Damon, tak jsou ty filmy vesměs moc fajn podívaná. Trochu mi to připomíná Toma Hankse, který kde hraje tak jsou ty filmy vesměs také velmi dobré. Tedy tady i Theron i Will hráli opravdu skvěle!
  18. U-Turn
    U-Turn (1997)
    8.5
    Parádní příběh na téma, když se něco séře, tak najednou a pořád dokola. Tomu se říká smůla panečku.
  19. Vivárium
    Vivárium (2019)
    6
    Téééda, to byla teda ale zelená pakárna. Málem jsem to nedokoukal ale pár přeskoků mi dovedlo k závěru. Nic podobného jsem neviděl ale nevím… Každý ať uváží sám. Matrix to zde napsal hodně výstižně.