Profilový obrázek

mevik

Eva Šafránková

Komentáře 12

Od nejnovějších
  1. Pohádky pro Emu
    Pohádky pro Emu (2016)
    9
    Kouzelný příběh jedné trojice, který dokáže vykouzlit úsměv na rtech i dojmout k slzám. Hlavní postavy jsou nadmíru sympatické, výborný výkon Ondřeje Vetchého. Příjemná rodinná oddechovka, dílo plné lásky, vtipu a dojetí. Úsměvná adventni romance pro celou rodinu, která zahřeje a pobaví.
  2. Jackie
    Jackie (2016)
    8
    Životopisný film o Jackie Kennedyové Onassisové. Portrét první dámy během dnů bezprostředně následujících po vraždě jejího manžela, prezidenta USA. Jackie bojuje o znovuzískání víry, útěchu pro své dětí i formulování historického odkazu svého manžela.
  3. Velká čínská zeď
    Velká čínská zeď (2016)
    8
    Velkolepá podívaná, úžasná výprava. Skvělý herecký výkon Matta Damona. Zajímavý děj, vydařené bojové scény. Příjemná podívaná, přiblížení minulých století a ukazuje význam vybudované čínské zdi. Na zeď útočí spousta potvor, vojáci bojují. Formát 3D je výborný.
  4. LEGO® Batman film
    LEGO® Batman film (2017)
    8.5
    Příjemná zábava pro děti i jejich rodiče. Hlášek a úsměvných situací je opravdu spousta, chytré využívání samotných kostiček z LEGO stavebnice. Hudební doprovod je promíchán se současnou taneční hudbou i klasickými hity minulých dekád. Určitě doporučuji.
  5. Padesát odstínů temnoty
    Padesát odstínů temnoty (2017)
    8.5
    Docela se mně to líbilo. Obyčejný příběh, příjemný děj. Kdo čekal spoustu erotiky a sexu byl zklamán. Spíše podívaná pro slušňáky. Hudba byla příjemná, hodila se k ději. Opak předchozího prvního dílu, pokud se týká sexování. Uvidíme, co přinese příští díl, slibuje pomstu zhrzeného šéfa.
  6. Ovčáček čtveráček
    Ovčáček čtveráček (2017)
    3
    Tak jsem se těšila, co se dozvím nového a jak to bude podáno. Bylo to strašné, ještěže to byla derniéra. Výkony herců byly dobré, děj nebyl žádný. Pouze citovali věty a děje, známé již z tisku. Nic nového ani zajímavého. Opravdový úpadek naší kultury.
  7. Lucie: Příběh jedný kapely
    Lucie: Příběh jedný kapely (2016)
    8.5
    Dokument o předchozích 30 letech kapely, přiblíží i životy jednotlivých členů. Obsahuje i dosud nezveřejněné záběry pořízené samotnými členy kapely, cesta vzhůru, krize, skandály i zpovědi. Nové záběry, nové informace, naváže i na velké koncerty k 30. narozeninám kapely.
  8. Obr Dobr
    Obr Dobr (2016)
    7.5
    Krásný příběh přátelství osiřelé dívky, která se spřátelí s vegetariánským obrem, který ji zasvětí do své práce - chytání a vytváření snů. Spolu za pomoci britské královny bojují proti 9 ohromným lidožroutským obrům. Je to laskavá a dojemná pohádka, moc se dětem líbila.
  9. Casablanca
    Casablanca (1942)
    10
    Projekci Casablanca jsem si opravdu užila. I přesto, že je to černobílý film, velmi mě zaujal a moc se mně líbil. Příběh lásky ve válečných letech, přerod padoucha a skvělý závěr. Konečně jsem také viděla herce Humphreyho Bogarta a Ingrid Bergman v tomto kultovním a legendárním snímku.
  10. Kmotr
    Kmotr (1972)
    10
    Výborný a nezapomenutelný klasický film. Vždy ho můžu opětovaně vidět. Gangsterka s Al Pacinem, Marlonem Brandem i dalšími skvělými herci. Ukazuje soudržnost celé rozvětvené mafiánské rodiny, představuje prostředí hazardu, prostituci, vydírání a zastrašování. Výborný !!!
  11. Legenda o Tarzanovi
    Legenda o Tarzanovi (2016)
    6.5
    Legenda o Tarzanovi nově zpracovaná, akční scény málo napínavé. Děj je zasazen do historického dění v Kongu, kdy o jeho kolonizaci usilovala jak Belgie, tak Velká Británie. Vizuální efekty nic moc. Tarzan tak jen celou dobu běhá džunglí, kamarádí se s místními domorodci, snaží se zachraňovat svou Jane.
  12. Predátor
    Predátor (1987)
    10
    Klasický akční sci-fi. Nejlepší ze všech Predátorů. Arnold Schwarzenegger je zde nezapomenutelný. Hra o přežití v prostředí deštných pralesů s neznámým mimozemským lovcem. Celá jednotka amerických komandos umírá muž za mužem a až major Alan "Dutch" Schaefer dokáže predátora zabít v důmyslně nastražené pasti.