Kajinkamajinka

Klara Hruzova

Komentáře 24

Od nejnovějších
  1. Spider-Man: Daleko od domova
    Spider-Man: Daleko od domova (2019)
    8
    TEnto Spíďa byl zase fajn. Pohodovej příběh, srandovní situace ahlavně česke lokace. Scény natáčené v Liberci podávané za Prahu, Karlův most a Vinohradské divadlo. Prostě paráda. Děj byl ok, padouch ušel. Snad se dočkáme dalšího pavoučího filmu, když s tím dělají furt caviky.
  2. John Wick 3
    John Wick 3 (2019)
    7
    Mám ráda Johna Wicka. Máme doma oba díky a i tento přidáme. Je z nich sice asi nejslabší, ale do tsérie ho koupit musím. Nejlepší je asi scéna se psy. Jinak ta finální bitka byla mooooc dlouhá. Keanu je stále sexy a tahle role mu prostě sedí. Bojové scény opět přinesly něco nového.
  3. Aladin
    Aladin (2019)
    8
    Já na pohádky moc nejsem, ale tato byla hezká. Klasiku moc neznám, takže pro mě to bylo nové. Hezká výprrava, krásné barvy a kostýmy, hezcí herci a hlavně legrace. Ta tomu dala jiný rozměr a Will Smith byl prostě skvělej. Koůpím si film domů pro děti.
  4. Black Panther
    Black Panther (2018)
    9
    Moc hezká Marvelovka. Hodně hezky výpravný a celkově to prostředí Afriky bylo cool. Hidba byla skvělá, z ní jsem nadšená. Děj hezký a herci skvelí. Nejvíc mne bavila královská ochranka v podání holohlavých žen (Okoye atd.) . Hlavní představitel se do role hodí a je dobrým hrdinou.
  5. Tři billboardy kousek za Ebbingem
    Tři billboardy kousek za Ebbingem (2017)
    9
    Zvláštní kombinace černého humoru a dramatu. Herecký výkon hlavní hrdinky úžasný a myslím, že oscara si zasloužila. I když její postava byla hoooodně hustá. Možná až moc. Pointa super, protože opravdu docílila svého a donutila všechny o případu smrti její dcery. Moc hezký film!
  6. Wind River
    Wind River (2017)
    10
    Moc hezká detektivka. Super obsazrní a příbřh, který byl podle skutečné události. Pokud to tak opravdu s těmi indiánkami je, tak se mne to hodně dotklo. Smutnej film, ale musím říct, že jeden z mála, co jsem chtěla vidět znovu. Doporučuji všem, kteří mají rádi dobré krimi.
  7. Uteč
    Uteč (2017)
    8
    Zajimavé. Moc horor to nebyl, ale bylo to dost napínavé. Divnolidi a jeden černoch dokázali vytvořit zajimavou zápletku. Na filmu se mi líbilo, že když ten kluk zjistil o co všem jde, tak se s tím moc nemazal a pořádně s něma zametl, aby si zachránil krk. Ne jak v jiných podobných filmech, kde dělá hlavní hrdina (ka) jednu chybu za druhou.
  8. Rychle a zběsile 8
    Rychle a zběsile 8 (2017)
    8
    To teda byla zase nálož! Dwayn a Vin jsou prostě boží, takže jsem to zvládla v pohodě. Akce byla opřt moooc přepálená, ale to už k Rychle a zbsile patří. Brian chyběl, ale hezky ho z toho vynechali. Co ale budou dělat příště, to si nedovedu představit. Asi vesmír?
  9. Všechno nebo nic
    Všechno nebo nic (2017)
    6
    Mě se to líbilo. Bylo to romantické, zasněné a dobře to dopadlo. Ti cizí herci byli zvláštní volba, ale nakonec jsem si zvykla. Hlavní herečka byla fajn. Občas sranda, ale za břicho jsem se nepopadala. Vlastně jsem od filmu dostala to, co jem chtěla. Romanticku u které není potřeba přemýšlet, ale jen se bavit.
  10. Mlčení
    Mlčení (2016)
    5
    Tento film je snad jen pro věřící. Nevadilo mi pomalejší tempo, film byl točen v hezkých lokacích, obsazení dobré, ale to modlení a modlení mě ubíjelo. Chápu, že to bylo o víře, ale čeho je moc, toho je příliš. V půlce filmu (tedy po hodině a půl) jsem odešla z kina.
  11. Kniha džunglí
    Kniha džunglí (2016)
    9.5
    Krásná pohádka. Příběh zná každý, take to nebudu rozebírat. Jen řeknu, že byl hezky sfilmován. Co musím opravdu hodně pochválit je vizuál. Nikdy jsem neviděla hezčí 3D animace a ani zvířata. Jsou vidět jednotlivé chlupy šelem, pohyby jsou plynulé a vlastně bych ani nevěřila, že je to animované. Krásný rodiný film plný napínavého dobrodružství.
  12. Bezva ženská na krku
    Bezva ženská na krku (2016)
    9
    Z této komedie jsem nadšená! Hezký lehký humor. Nic není překombinované a krásně to funguje. Vetchý je perfektní v roli hrobníka a morouse. A ona, ona má šmrnc a do filmu se moc hodí. Nejlepší postavou byl však starosta. Ten mě opravdu bavil a několkkrát rozesmál. Doporučuji
  13. Dívka ve vlaku
    Dívka ve vlaku (2016)
    8.5
    Perfektní! Nečekala jsem, že mě to bude tak bavit. Hlavní hrdinka si prošla celkem dost drsnýma situacema. Herečka ji zahrála bravurně, hlavně tedy tu její závislost na alkoholu. Zamotań to bylo až do samého závěru a je dobře, že to dopadlo jak mělo. Ten hajzl si to zasloužil!!!
  14. Smrt ve tmě
    Smrt ve tmě (2016)
    8
    Miluju horory. Tento byl zase teošku jiný. Žádní duchové, ale i přes to to bylo napínavé. Lekačky nějaký byly a zpracování bylo ok. Vybrali dobrého herce do postavy majitele domu. Nechtěla bych se do této situace dostat. Na film kouknu určitě ještě znovu. Bavilo mě to.
  15. Padesát odstínů temnoty
    Padesát odstínů temnoty (2017)
    6
    Knihy jsem nečetla, ale filmy jsem viděla oba. Jednička byla zajimavější. Ve dvojce už nebylo nic nového, naopak mi přišlo, že zde bylo méně erotiky a hlavně méně té drsné erotiky. Příběh byl dost předvídatelný a strohý. Podle mě si mohli dát více záležet. Soundtrack je hezký.
  16. Zhasni a zemřeš
    Zhasni a zemřeš (2016)
    8
    Miluji horory. Tento byl opět klasická duchaťima, ale líbil se mi. Trn bubák byl dějivej a scény ve tmě mě nenechávaly v klidu. Občas jsem se i lekla. Každopádně mám ráda, když rodina která bojuje o život drží spolu a bojují. Toto mi film splnil. Vizuální stránka dobrá a hudba taky.
  17. NON-STOP
    NON-STOP (2014)
    8.5
    Dlouho jsem neviděla film o únosu letadla. Trnto je super v tom, že je to i detektivka ( kdo to celé dělá???). Liam je prostě frajer a baví mě v každé roli. Film je svižný a baví! Na konci happy end a tak to má být. Za mě pohodové akční krimi se super klaďasem.
  18. Sebevražedný oddíl
    Sebevražedný oddíl (2016)
    9
    Paráda. Nejsem moc fanynka, ale přítel ano. Musím říct, že mě to tentokrát fakt bavilo. Harley byla famózní a díky ní byl film prostě top! Joker se mi hnusil a to je asi taky dobře. Film má dobré tempo a nenudí. Postavy jsou zajimavé a mají velký potenciál do budoucna.
  19. V zajetí démonů 2
    V zajetí démonů 2 (2016)
    9
    Jsem milovnice hororů. Na toto pokračování jsem se velmi těšila. A jsem ráda, že se povedlo. Oproti Annabel to byl zas parádně napínavý a strašidelný počin. Pokud jsou případy Warrenových podle skutečnosti, není to teda vůbec sranda. Tato informace přidává na strašidelnosti. Snad bude brzy trojka.
  20. Warcraft: První střet
    Warcraft: První střet (2016)
    9
    Mám ráda fantazi filmy a pohádky. Tento film byl moje gusto. Hru neznám a nikdy jsem ji nehrála, takže nepřirovnávám. U tohoto filmu mě překvapila surovost (smrt se nevyhýbý ani hrdinům). Graficky hezké a velmi epické souboje! Těším se na další díly. Bude to hezká sága.
  21. Podfukáři 2
    Podfukáři 2 (2016)
    8.5
    Jednička byla lepší. Ale i tak jsem ráda, že jsem film viděla. Bylo to trošku zamotané a zbytečně překombinované, ale zábavné. Vtippky nechybely a kouzla perfektní. Ráda se na to kouknu znovu a jestli bude trojka, půjdu také. Jen by to chtělo nějaký nový nápad.
  22. Captain America: Občanská válka
    Captain America: Občanská válka (2016)
    9
    Tyto filmy sleduji kvůli příteli, který je fanouškem Marvelu. Musím ale říct, že tento mě velmi bavil. Je zde drama, humor a akce. Oblíbené postavy se více rozvíjejí, přibývají další a ten Bucky, ten byl fakt skvělej. Jsem ráda, že tam neběhají mimozemšťani a nikdo nechtěl ovládnout svět.
  23. Nedotknutelní
    Nedotknutelní (2011)
    10
    Krásný příběh. Velice chytrý humor, který musí pobavit snad každého. Hlavní hrdinové jsou tak rozdílní a přitom si ve finále tak velmi rozumí. Soundrack perfektní. Film mohu jen doporučit, protože se zaručeně budete bavit. Tento film nechybí v mé videotéce a ráda na něj koukám znova.
  24. REVENANT Zmrtvýchvstání
    REVENANT Zmrtvýchvstání (2015)
    9
    Krásný film s krásnou výpravou. Leonardo opět úžasný. A Tom Hardy i když jako záporák také. Ten souboj s medvědem byl opravdu luxusní a celkově to byl surový film. Scéna s Leem, jak vlezl do toho koně, byla poměrně drsná. Moc se mi to líbilo a mohu všem jen doporučit.