Profilový obrázek

Aya.chan

Andrea Slezáková
557

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Praha, Hlavní město Praha, Česká republika



    Exhibit A
    Exhibit A (2007)
    9
    Tak tohle bylo hodně silný kafe. Na rozdíl od těch "klasických" found footage snímků, kterých se dnes točí celá hromada, v tomhle nenajdete nic nadpřirozeného, mimozemského nebo neuvěřitelného. Je to příběh, který se opravdu někde mohl stát. A to z toho činí daleko depresivnější a nervy drásající podívanou.
    Another
    Another (2012)
    10
    Zkouknuto na jeden zátah a musím říct, že pro mě to byla naprostá bomba. Už od začátku jsem byla napnutá, jak pružina a napětí se ještě s každým dílem stupňovalo. Tomu ještě přidávala skvělá hudba, takže některé chvíle byli až infarktové. Na horor opravdu skvělá zápletka a pro mě naprosto nečekaný konec. Another se rozhodně zařadilo mezi moje top 3 anime.
    Ulice Cloverfield 10
    Ulice Cloverfield 10 (2016)
    6.5
    Pro mě jako by to byly 2 různý filmy. Jeden, kde máme úchyla, kterej unáší holky a dělá si z nich svoje dcerušky a druhej kde se nám Zemi napadli mimozemšťané. Kdyby bylo natočený každý zvlášť a dotažený pořádně do konce, tak možná ok, ale dohromady mi tok sobě prostě nesedělo. A nejvíc mě dokáže vytočit, když hodinu koukám, je to docela zajímavý ale nijak to nevyčnívá a v posledních 20 minutách BUM, závěr jako kráva. Navíc se ukázalo že alkohol je metla nejen lidstva :D
    Skautův průvodce zombie apokalypsou
    Skautův průvodce zombie apokalypsou (2015)
    3
    Zase jenom další teenage a zombie film. Zombie horor jako žánr je pro mě už naprosto vyčerpanej, takže mě zaráží že se ještě vůbec točej nějaký další zombie filmy. Tady si tvůrci ale řekli,že z toho udělaj komedii,což be ještě nemuselo bejt zas tak špatný, kdyby to ovšem nebylo o puberťákách pro puberťáky. Takže sledujeme tři hlavní hrdiny - nerda, "cool" týpka kterej má hlavě jen kozy a tlusťocha, jak se snaží zachránit svoje spolužáky před jistou smrtí. Je jasný, že nečekáte zázraky, ale tenhle film působí spíš trapně než vtipně. Snad jediná světlá chvilka byla scéna s urvanym pérem.
    The Rocky Horror Picture Show
    The Rocky Horror Picture Show (2016)
    0.5
    Tohle se vůbec nemělo stát. Nikdy nepochopím, jak někoho napadne, že by mohl přetočit nějaký takhle kultovní film. Kdo ví, třeba za pár let někoho napadne, že by bylo fajn natočit znovu Pulp fiction... Tady je zkrátka všechno špatně...Rockové ladění těm písničkám vůbec nesvědčí, ale člověk by to možná i překousl, kdyby herci alespoň uměly zpívat. A nejhůř je na tom Loverne Cox coby Frank-n-furter... Nejen že prostě vypadá jako ženská, což úplně zabijí podstatu celý postavy, ale hlavně je naprosto nevýrazná/ý. Tohle pojetí postrádá veškerou tajemnost, svůdnost a zvrhlost, kterou do té postavy dal Tim Curry. A bohužel ani pěvecky to není žádná sláva. Hlavně "Sweet transvestite" , pro mě jeden z vrcholů filmu, neměl vůbec žádnou šťávu a byl prostě nudný. Na tohmle filmu je zkrátka vše špatně a nevidím jediný důvod, proč si ho vůbec pouštět.

    Oblíbená díla

    • Plakát 1
    • Plakát 2

    Oblíbení tvůrci