Profilový obrázek

ruzovka

Komentáře 23

Od nejnovějších
  1. Kingsman: Tajná služba
    Kingsman: Tajná služba (2014)
    8
    film jsem viděla později, než všichni ostatní a ač mě původně v kinech nezaujal, tak musím uznat, že jsem udělala chybu. Film mi připomíná Jamese Bonda, díky propojení s Anglií a hlavní padouši mě baví v prvním i druhém díle. Jediné, co na mě bylo moc, byla scéna v kostele,ale zřejmě to do tohoto druhu filmu patří
  2. Osamělost prvočísel
    Osamělost prvočísel (2010)
    6
    Od filmu jsem měla velké očekávání a nakonec jsem po filmu dlouho zůstala docela mimo. Rozhodně je to film zajímavý, ale já od něj asi očekávala více. Každopádně příbehy, které se ve filmu odehrávají jsou na mě velice silné. Hlavní hrdinka mi i přes konec byla sympatická a hlavní hrdina byl velice zajímavý typ, kterému jsem roli věřila
  3. Všichni to vědí
    Všichni to vědí (2018)
    7.5
    Na film jsem se dlouho těšila a musím říct, že příběh je sám o sobě zajímavý. Cítíte zoufalství matky, které unesou dítě, ale po zjištění kdo v tom má prsty mě přebehl mráz po zádech při představě, že tohle může někdo udělat kvůli penezům. Hlavní postavy hrají skvěle a je mezi nimi velmi silná chemie
  4. Než jsem tě poznala
    Než jsem tě poznala (2016)
    9
    o tomhle filmu jsem slyšela od všech ve svém okolí a obavála jsem se, že to bude velice sladký romantický kýč. Film mě velice překvapil skvělými herci, kteří zde byli úžasní. Film ve mě zanechal hluboký zážitek a pár dnů jsem o něm stále přemýšlela. I přes smutný konec se mi film velice líbil a určitě jej doporučuji.
  5. Pařba o Vánocích
    Pařba o Vánocích (2016)
    4
    očekávala jsem něco podobného, jako pařba ve Vegas, ale tohle bylo dějově chudší. Bylo zde pár scén, kdy jsem se ze srdce zasmála, ale je to opravdu jenom oddychovka, od které se nedá moc čekat. Jennifer Aniston mi bohužel v tomhle filmu opravdu nesedla.
  6. Stážista
    Stážista (2015)
    7.5
    hezký film s jednoduchým dějem. Robertovi role sedí a moc se mi v ní líbil. Moc nemusím Anne Hathaway, ale i na ní se v tomhle filmu dobře dívalo a taky si myslím, že ji role seděla. Nápad začlenit seniory do firmy, jako stážisty se mi velice zamlouval a bylo by zajímavé vidět tohle i v reálu
  7. Andělé a démoni
    Andělé a démoni (2009)
    5
    Z knihy jsem byla tak nadšená. Nemohla jsem se od ní odlepit a proto jsem se tak těšila na film a přišlo takové zklamání. Jediné, co mě donutilo film dodívat je prostředí Říma, který se mi velice líbí. Zápletka je geniální, ale film tedy ne a je to veliká škoda.
  8. Arrow
    Arrow (2012)
    4
    K seriálu jsem se dostala, protože už jsem opravdu nevěděla, na co se dívat. Prvních pár dílů mě velice bavilo, ale potom mé nadšení opadlo. Přijde mi, že se vše točí dokola a navíc mi hlavní postava začíná být nesympatická. Uvidíme, jestli se donutím dodívat aspoň první sérii.
  9. Vinaři
    Vinaři (2014)
    8
    Tento seriál mě opravdu baví, i když vím,že je to udělané s nadsázkou. Strávila jsem v místech, kde se seriál odehrává delší dobu a vím,že lidé tam takoví nejsou, ale pokaždé se u seriálu zasměji. Miluji víno, takže tento seriál je pro mě ideální volbou :)
  10. 2 $ocky
    2 $ocky (2011)
    10
    Začala jsem seriál sledovat, aniž bych věděla, co mě čeká, ovšem po pár dílech se z něj stala závislost :) Kromě toho, že mám pocit, že obě hlavní hrdinky si neskutečně rozumí nejenom v seriálu, protože to podlě mě z nich naprosto sála, tak se na ně ( ač jsem žena) velmi hezky dívá. Max je postava, kterou by v reálu chtěl mít za kamarádku každy. Je to neskutečný příliv dobrého a občas drsného humoru a to mě na tom opravdu baví.
  11. Jak přežít single
    Jak přežít single (2016)
    7
    Neříkám, že film měl hluboký děj. Samozřejmostí v něm byla hlavní postava, která se utápí po rozchodu a snaží se dokázat, že žít sama je vlastně fajn, i když to tam několikrát popře. Co se mi ovšem líbilo byly humorné scény, které měla na starosti Rebel Wilson. U ní mi tento humor sedí a místy jsem se opravdu ze srdce zasmála. Jako odpočinkový film to není špatné. Nic víc od toho nečekejte.
  12. X-Men: Apokalypsa
    X-Men: Apokalypsa (2016)
    8
    Nového x-mena jsem si užila. U některých scén jsem tedy zůstala sedět s otevřenou pusou ( je to ta, kdy z ničeho nic začne hrát píseň sweet dreams), ale zbytek se mi líbil. Nejvíce mě zaujal začátek, kde bylo vidět propojení se s historií a nejdůležitějšími momenty. Určitě se na film podívám ještě jednou.
  13. Anatomie lži
    Anatomie lži (2009)
    6
    Tento seriál mě zaujal. Velice mě fascinuje, že někdo opravdu takto dokáže číst lidem z tváře. O obsahu dílů bych se asi moc nebavila, protože to velké umění není. Za mě opravdu vítězí pouze to, jak jsou tam zachycené emoce a i já podle něj zkouším číst lidem z tváře- bohužel asi talent nejsem.
  14. Vraždy mezi muškáty (2008) [TV seriál] - Nový začátek
    7
    Jak vidím na tento seriál budu mít první hodnocení. Podle mého názoru tento seriál většina lidí nenávidí, ale podle mě ho špatně pochopili. Je v něm spousta skrytých vtipných hlášek. Hlavní hrdinka mě baví od začátku do konce. Je to opravdu oddychovka, která se vysílala v neděli ráno, takže po akci jste u toho moc přemýšlet nemuseli.
  15. Lucifer
    Lucifer (2016)
    9
    Na tento seriál jsem viděla hodně ukázek, ale ve skutečnosti se mi líbí ještě víc. Hlavní hrdina je navíc krásný chlap na kterého se velice dobře dívá. Jsem nyní u 9 dílu a těším se na další. Podle hodnocení zde i na CSFD s nadsenim ze seriálu nejsem sama.
  16. Fakjů pane učiteli
    Fakjů pane učiteli (2013)
    8
    Film u kterého se vždycky pobavím. Navíc na hlavního hrdinu se velice dobře dívá. Některé hlášky jsou nezapomenutelné a je to jedna z komedií, na které se ráda podívám kdykoliv.
  17. Vykolejená
    Vykolejená (2015)
    4
    Na to, kolik jsem o filmu četla a těšila jsem se pro mě byl film velké zklamaní. Jak to dobře začalo, tak už od půlky jsem se opravdu nudila. Amy mám strašně ráda a začátek filmu ji opravdu sednul, ale jak se začala měnit, já se začala nudit.
  18. Velký Gatsby
    Velký Gatsby (2013)
    8
    Film mě nadchnul. Miluju dobu, ve které se film odehrává. Moc se mi líbily kostýmy. Byly neuvěřitelné. Byla to opravdu velkolepá podívaná. Hudba k filmu je pro mě taky plus. Celkově jsem si to opravdu moc užila