arilka

Komentáře 4

Od nejnovějších
  1. TRON: Legacy 3D
    TRON: Legacy 3D (2010)
    8
    K tomuhle filmu jsem se dostala v podstatě omylem, o to byl větším překvapením. Pokud čekáte moře bitev, akcí a všech těch typických sci-fi záležitostí, tak jste na omylu. Tron legacy je totiž neuvěřitelným způsobem klidný, napínavý, naprosto vyfantazírovaný, ale především, úžasně barevný! Opravdu lituji toho, že jsem film neviděla v kině, ale alespoň se můžu těšit na shlédnutí Prvního Trona. Ačkoli je tenhle film hodně netypický, tak je to opravdu sci-fi se vším všudy, především pak se skvělou hudbou. Opravdu doporučuji všem :)
  2. Rodinný film
    Rodinný film (2015)
    6
    Od filmu jsem asi očekávala o něco víc, ale i tak o něm rozhodně nemůžu říct, že by byl špatný. Po pravdě, nejsem moc zvyklá na filmy tohohle typu, člověk ani nemůže říct, že by byl nadšený, protože se jednoduše dívá na každodenní realitu. Nicméně v případě Rodinného filmu se povedlo vystihnout životy lidí velmi dobře, takže nemůžu říct, že by mě to nebavilo. Asi to není film pro každého, ale něco zajímavého se na něm rozhodně najde. Musím také ocenit skvělé herecké obsazení, takže je můj názor na film vlastně docela kladný :)
  3. Pán prstenů: Společenstvo prstenu
    Pán prstenů: Společenstvo prstenu (2001)
    10
    Ačkoli je premiéra tohoto filmu ztracená někde daleko v čase, tak si tenhle komentář prostě nemůžu odpustit, protože Středozem je jedním slovem dechberoucí. Ačkoli mi je opravdu líto některých částí knihy, které neměly tu čest dostat se do filmu, tak musím uznat, že se konkurence k něčemu takovému hledá opravdu těžce. Tolkien vymyslel dokonalou zemi a filmařům se doopravdy povedlo ukázat všechny detaily světa elfů, trpaslíků, krásných koní a hrdinných válečníků. Ačkoli mám z celé série nejraději Dvě věže, tak je Společenstvo prstenu opravdu kouzelné, stejně jako všechny herecké výkony. Jsem například opravdu nadšená panem Ianem McKellenem v roli Gandalfa Šedého, nebo Orlandem Bloomem, krásným Legolasem.. Ale takhle bych mohla vyjmenovávat donekonečna. Takže pokud by se náhodou našel ještě nějaký obyvatel světa, který by Pána prstenů neznal, pak je Společenstvo Prstenu tím nejlepším začátkem.
  4. Kobry a užovky
    Kobry a užovky (2015)
    7.5
    Na film jsem byla velmi zvědavá a nakonec mě i docela překvapil. Musím rozhodně pochválit skvělé herecké výkony obou bratrů Hádkových, ostatně, stejně jako všech ostatních účinkujících. Ze začátku mě film moc nebavil, ale s přibývajícím zamotáváním příběhu jsem byla nadšenější a nadšenější. Samotný závěr byl velmi napínavý a tak tento film můžu jen doporučit :)